Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

potřebuješ gufero za cca 300 kč origo pežot, výměníš si ho sám--není to složité,zvlášť levá strana je jednodušší...

nezapomeň pak dolít olej (nebo dát nový...)

[upravil dne 29/3/10 ozzy56]

Odesláno

našiel som ale nepomôžete my niekto overiť toto čislo a prosim vas potrebujem aj origo plastový kryt rozvodového remeňa a neviem najsť pomôžete diky horný kryt najlepšie +foto lebo aj v peugeote sme blamovali potože tam mal na obrazku 2 diky znova

[upravil dne 29/3/10 kalio306]

[upravil dne 29/3/10 kalio306]

Odesláno

guferko mam zaujima ma či po rozobratí toho ramena a vybratí poloosy a teda po vymene tohto gufera my ter´ba robiť geometriu ???? môžem použiť ako novu naplň v prevodovke olej Mogul 75W90????????????

[upravil dne 1/4/10 kalio306]

Odesláno

to pastorek diky na teba sa vždy spoľahnuť teraz cez sviatky to už nestiham mudra kniha piše prevodovy olej 75W80W absolutne nechapem čo ma znamenat to W za 80kou tak to budem považovať za preklep ale aj 75W80 som nikde nezohnal tak my odbornici odporučili 75W90 ta sa ako tak zohnat da sice Mogul ale da sa celkom mam z tejto pracičkyx rešpekt tak ale aspon sačosi naučim hadam :bacha:bacha

Odesláno

nechci zavdávat k dlouhé diskuzi,ale ty pežoťácké převodovky jsou háklivé na olej...,já bych teda dal doporučený Total nebo Esso, říkalo mi to i hodně lidí, co se tím živí--už proto,že ho měníš jednou za život :myslim

P.S. na 205 jsem převodovku už kvůli oleji měnil--aspon mi to tvrdili tenkrát v pežotu...:(,odešel diferák...,resp. ložisko :grr

[upravil dne 3/4/10 ozzy56]

[upravil dne 3/4/10 ozzy56]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...