Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte, mam taky cudny problem so startovanim mojej 206. Napr. Rano nastartujem v garazi uplne normalne, beham s nou nejaky cas, dajme tomu ze aj v meste ked par krat vypnem a znova startujem tak vsetko je bez problemov. Po urcitom case ale ked motor vypnem tak uz nejde nastartovat a vlastne vobec starter ani len nepotoci, po otoceni klucikom je pocut iba cvaknutie a nic sa nedeje. Ked po tomto probleme auto stoji dajme tomu 3-4 hodiny uz zasa uplne normalne nastartuje a slape dalej. Toto sa opakuje stale dokola. Vyzera to ako keby po zohriati nie je ochotne startovat ale po pauze a schladeni zasa funguje.:myslim

Nemal niekto podobny problem alebo neviete co to moze robit?

Odesláno

Připadá mi, že baterka ja kaput. I špatná baterka má regenerační schopnost, takže ráno jde nastartovat, ale pak má už dost. Onehdá jsem měl u R5-ky podobný problém, ale nebylo to baterkou ani startérem, ale přechodovým odporem na kontaktech baterky. Stačilo obrousit kontakty na kabelech a baterce a bylo OK ;)

• O 3 týdny později...
Odesláno

Baterkou to zrejme asi nebude, alebo aspon si myslim, ze nie lebo neverim ze by sa zregenerovala dajme tomu za 2 hodky. Tie kontakty som pozeral obrusil ale nepomohlo. Napadla ma este taka vec ci neam riadiaca jednotka nejaku blokaciu od teploty motora, kedy nedovoli spustenie startera dajme tomu ak je teplota motora nad nejakou hodnotou. Potom v pripade ze by odislo napr. cidlo teploty motora by jednotka dostavala stale hlasku o vysokej teplote a nepovolila by start. :myslim

Odesláno
Původně zaslal: Eon

Nejjednodušší bude zkusit změřit tu baterku, když to zrovna nejde natočit..

Přesně tak, změřit baterku v každém případě. Měl bych ještě jednu takovou kontrolní otázečku: jak je ta baterka stará? Živořil jsem donedávna s baterkou r.v.2003 - nějak jsem tu zimu přežil, ale nedávno jsem omylem nechal auto svítit asi hodinku a bylo rozhodnuto - musel jsem naběhnout s baterkou novou a staré se zbavit :)

Odesláno

Měla jsem podobný problém a bylo to kontakty baterky, jednou startovalo dobře, za dvě hodiny jsem zůstala trčet ve městě a už nenastartovala. Když jsem zkoušela startovat, taky to jen cvaklo a nic. Jako by zvuk nějakého zkratu či jak to popsat. V servisu dotáhli kontakty a bylo po závadě :cool:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...