Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj Pežoti! Můj problé je v tom, že při přejetí nerovnosti se zepředu ozývá takové klepání, bouchání... Teď jsem měnil čepy na řízení a stejně se to ozývá. Spodní kuláky i stabilizační tyčky už jsou taky dělané. (tyčky cca rok a kuláky na podzim). Má někdo typ a nebo zkušenost?

Díky.

Odesláno
Původně zaslal: OK406

Zkus dotáhnou zehora tlumiče. Jinak spodní kuláky i stabilizační tyčky mohou být z ,,špatného\" materiálu a opět začnou bouchat.

Tak jsem přešel ty tlumiče a vše je utaženo jak má být. Zkusím na obou stranách srazit spodní kulák a podívam se jestli není v pr.. uložení ramene. Pak už zbývá jen uložení stabilizační tyče nebo nevím... :(

Odesláno

Tak jsem srazil spodní kulový čep a vše se zdá OK. I uložení stabilizační tyče vypadá v pořádku. Ale sundal jsem i stabilizační tyčku a ta se mi zdá DOST!! volná! Na to, že je tam asi rok tak až moc volná!! Myslím, že to bude asi celý problém! Nenapadlo mě, že ty tyčky tak málo vydrží... :(

Odesláno
Původně zaslal: Milhaus_01

Tak jsem srazil spodní kulový čep a vše se zdá OK. I uložení stabilizační tyče vypadá v pořádku. Ale sundal jsem i stabilizační tyčku a ta se mi zdá DOST!! volná! Na to, že je tam asi rok tak až moc volná!! Myslím, že to bude asi celý problém! Nenapadlo mě, že ty tyčky tak málo vydrží... :(

Nezapomen,že ta tyčka dostává zabrat pořád!A taky nezapomen že máme nejhorší silnice v EU:bacha
Guest servisman
Odesláno

co naděláš včera jsem přijel od našich a pár děr bylo i na dálnici

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...