Milhaus_01 Odesláno 27. březen 2010 Odesláno 27. březen 2010 Ahoj Pežoti! Můj problé je v tom, že při přejetí nerovnosti se zepředu ozývá takové klepání, bouchání... Teď jsem měnil čepy na řízení a stejně se to ozývá. Spodní kuláky i stabilizační tyčky už jsou taky dělané. (tyčky cca rok a kuláky na podzim). Má někdo typ a nebo zkušenost? Díky. Citovat
Milhaus_01 Odesláno 27. březen 2010 Autor Odesláno 27. březen 2010 Jo zapoměl jsem, jde o P406 sedan 2.0HDi, r.v. 2000 Citovat
OK406 Odesláno 27. březen 2010 Odesláno 27. březen 2010 Zkus dotáhnou zehora tlumiče. Jinak spodní kuláky i stabilizační tyčky mohou být z ,,špatného\" materiálu a opět začnou bouchat. Citovat
Milhaus_01 Odesláno 27. březen 2010 Autor Odesláno 27. březen 2010 Oboje je značky Sasic. Ty tlumiče zkusim, díky. Citovat
Milhaus_01 Odesláno 28. březen 2010 Autor Odesláno 28. březen 2010 Původně zaslal: OK406 Zkus dotáhnou zehora tlumiče. Jinak spodní kuláky i stabilizační tyčky mohou být z ,,špatného\" materiálu a opět začnou bouchat. Tak jsem přešel ty tlumiče a vše je utaženo jak má být. Zkusím na obou stranách srazit spodní kulák a podívam se jestli není v pr.. uložení ramene. Pak už zbývá jen uložení stabilizační tyče nebo nevím... Citovat
Milhaus_01 Odesláno 28. březen 2010 Autor Odesláno 28. březen 2010 Tak jsem srazil spodní kulový čep a vše se zdá OK. I uložení stabilizační tyče vypadá v pořádku. Ale sundal jsem i stabilizační tyčku a ta se mi zdá DOST!! volná! Na to, že je tam asi rok tak až moc volná!! Myslím, že to bude asi celý problém! Nenapadlo mě, že ty tyčky tak málo vydrží... Citovat
Milhaus_01 Odesláno 28. březen 2010 Autor Odesláno 28. březen 2010 Ještě malá otázka: vždycky jsem u těchto dílů jako jsou tyčky preferoval značku SASIC. Je to dobrá volba nebo je lepší např. SIDEM, TRW, atd. Díky. Citovat
Milhaus_01 Odesláno 28. březen 2010 Autor Odesláno 28. březen 2010 Tak je to jasný! Tyčky jsou v háji! Zitra snad budou nové... Citovat
EXI.60 Odesláno 28. březen 2010 Odesláno 28. březen 2010 Původně zaslal: Milhaus_01 Tak jsem srazil spodní kulový čep a vše se zdá OK. I uložení stabilizační tyče vypadá v pořádku. Ale sundal jsem i stabilizační tyčku a ta se mi zdá DOST!! volná! Na to, že je tam asi rok tak až moc volná!! Myslím, že to bude asi celý problém! Nenapadlo mě, že ty tyčky tak málo vydrží... Nezapomen,že ta tyčka dostává zabrat pořád!A taky nezapomen že máme nejhorší silnice v EU:bacha Citovat
Milhaus_01 Odesláno 28. březen 2010 Autor Odesláno 28. březen 2010 Jj to souhlasím!! A teď po zimě je to fakt katastrofa!!! (ostatně jako po každé zimě) Citovat
Guest servisman Odesláno 28. březen 2010 Odesláno 28. březen 2010 co naděláš včera jsem přijel od našich a pár děr bylo i na dálnici Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.