frott Odesláno 29. září 2004 Odesláno 29. září 2004 Zdravím všechny, mám problém s předníma stěračema. Nejde mi cyklovač, pak mi funguje standartní chod ale rychý chod už zase nejde. Navíc pří ostřikování by měli sepnout automaticky a to se taky neděje. Prohlížel jsem všechny pojistky i relátka a vše je ok. Tak jsem vyrazil přímo do Peugeotu na Kladně - mimochodem tam byli móc ochotný a řekli mi že to patrně budě dělat motor stěračů. Novej kus od Bosche stojí 8.000kč což je darda:o Nevíte někdo kolik může tem motorek stát na vrakovišti... Citovat
AKCZ Odesláno 30. září 2004 Odesláno 30. září 2004 Jestli to dobre chapu tak si troufam tvrdit ze je spatnej snimac automatickych steracu.. myslim si ze Ti to bude naprosto stejne fungovat ikdyz ho oddelas z okna resp. oddelas konektor.. pokud se opravdu nic nezmeni je to podle me jasny.. ale taky to neni levna zalezitost origo nove.. Ale kdyz to ctu podruhe tak asi automaticke sterace nemas co.. [Editován dne 30/9/04 AKCZ] Citovat
frott Odesláno 30. září 2004 Autor Odesláno 30. září 2004 senzor nemám. Měl bych mí ten motor i s táhlama za 1000,kč tak to vyzkouším a uvidím:papa Citovat
frott Odesláno 4. říjen 2004 Autor Odesláno 4. říjen 2004 zdravím:papa Tak jsem zkusil dát jinej staračovej motor a dělá to to samé. Zjistil jsem, že je tam dáné jiné sklo které nemá senzor deště ale konektor na to tam je - našel jsem ho zastrčenej pod tapicirungem. Byl jsem se zeptat v Peugeotu co stím, jestli by bylo možný to nějak obejít, aby to fungovalo bez toho senzoru. Řekli mi že mi nemůžou zaručit jestli to půjde a pokud se tam budou chtít tím zabývat tak a? si prej připravím 2000kč tak jsem jim řekl díky naschledanou. Nevíte někdo co by stím šlo udělat.... Citovat
vector Odesláno 4. říjen 2004 Odesláno 4. říjen 2004 Napsán autorem frott zdravím:papa Tak jsem zkusil dát jinej staračovej motor a dělá to to samé. Zjistil jsem, že je tam dáné jiné sklo které nemá senzor deště ale konektor na to tam je - našel jsem ho zastrčenej pod tapicirungem. Byl jsem se zeptat v Peugeotu co stím, jestli by bylo možný to nějak obejít, aby to fungovalo bez toho senzoru. Řekli mi že mi nemůžou zaručit jestli to půjde a pokud se tam budou chtít tím zabývat tak a? si prej připravím 2000kč tak jsem jim řekl díky naschledanou. Nevíte někdo co by stím šlo udělat.... No to někdo ušetřil za sklo Citovat
frott Odesláno 18. říjen 2004 Autor Odesláno 18. říjen 2004 zdravím. Tak jsem to měl v servisu a opravdu to nejde vyřešit jinak, než sehnat deš?. senzor. Citovat
AKCZ Odesláno 18. říjen 2004 Odesláno 18. říjen 2004 Tak preci jen jsem to odhadnul spravne ikdyz trochu nevedomky ze by tam mohl byt nekde schovany konektor za tapecirungem Mozna by Ti pomohl David106S16 .. pokud ho dozenes tak mel ta cidla navic Citovat
narcis Odesláno 10. listopad 2004 Odesláno 10. listopad 2004 mě to zlobí taky. mám mít senzor, ale něco je taky špatně. automatickej senzor nefunguje, 1. poloha je rychla jak svina a 2. poloha pro jistotu nejde taky. zatim to reším tak že stiram na jedno setreni /packa dolu/ ale to mi asi taky zlobí, protože když to nepodržím dlouho \"tak akorat\" kdyz se vraci do puvodni polohy, tak se mi klidne zaseknou v puli okna... nastesti typek od kteryho jsem to kupoval mi na vsechny vady dal \"zaruku\" ze to proste bude fingovat, takze se to odvezlo do peugotu a tam na to za cely den neprisli - coz je mi divny, ale meli frmol /prohlidky/ takze to tam bude muset putovat jeste jednou... Citovat
hloze-ja Odesláno 11. listopad 2004 Odesláno 11. listopad 2004 To je fakt smula. taky mam destak, docela me udivilo, ze tam musi byt jiny sklo. Vim, ze je tam takovej ztmavenej zahyb, nebo co. Nevite nekdo, jestli by to fungovalo i na normalni sklo? Citovat
vector Odesláno 11. listopad 2004 Odesláno 11. listopad 2004 Napsán autorem hloze-ja To je fakt smula. taky mam destak, docela me udivilo, ze tam musi byt jiny sklo. Vim, ze je tam takovej ztmavenej zahyb, nebo co. Nevite nekdo, jestli by to fungovalo i na normalni sklo? No mělo by to fungovat i na normální sklo, ale nevím o nikom, kdo by to zkoušel. Originál sklo včetně senzoru nestálo ani moc peněz pokud vim. Citovat
AKCZ Odesláno 12. listopad 2004 Odesláno 12. listopad 2004 Dejte si pozor aby mezi sklem a tim cidlem resp. pruhlednymi ploskami cidla byl takovej pruhlednej silikon ctvercovej.. aby ten silikon propojoval sklo s temi pruhlednymi ploskami na cidlu... jinak to funguje jako klasickej ciklovac.. popripade aby to bylo v naproste cistote.. Citovat
frott Odesláno 12. listopad 2004 Autor Odesláno 12. listopad 2004 Napsán autorem narcis mě to zlobí taky. mám mít senzor, ale něco je taky špatně. automatickej senzor nefunguje, 1. poloha je rychla jak svina a 2. poloha pro jistotu nejde taky. zatim to reším tak že stiram na jedno setreni /packa dolu/ ale to mi asi taky zlobí, protože když to nepodržím dlouho \"tak akorat\" kdyz se vraci do puvodni polohy, tak se mi klidne zaseknou v puli okna... nastesti typek od kteryho jsem to kupoval mi na vsechny vady dal \"zaruku\" ze to proste bude fingovat, takze se to odvezlo do peugotu a tam na to za cely den neprisli - coz je mi divny, ale meli frmol /prohlidky/ takze to tam bude muset putovat jeste jednou... no to stou páčkou dolu mi taky dělá jako tobě, musím jí pořád držet a vychytávat pozici kdy jsou stěrače dole. Napiš mi pak jak si dopadl v tom servisu co ti stím dělali a kolik si řekli. Díky Citovat
narcis Odesláno 12. listopad 2004 Odesláno 12. listopad 2004 Napsán autorem frott Napsán autorem narcis mě to zlobí taky. mám mít senzor, ale něco je taky špatně. automatickej senzor nefunguje, 1. poloha je rychla jak svina a 2. poloha pro jistotu nejde taky. zatim to reším tak že stiram na jedno setreni /packa dolu/ ale to mi asi taky zlobí, protože když to nepodržím dlouho \"tak akorat\" kdyz se vraci do puvodni polohy, tak se mi klidne zaseknou v puli okna... nastesti typek od kteryho jsem to kupoval mi na vsechny vady dal \"zaruku\" ze to proste bude fingovat, takze se to odvezlo do peugotu a tam na to za cely den neprisli - coz je mi divny, ale meli frmol /prohlidky/ takze to tam bude muset putovat jeste jednou... no to stou páčkou dolu mi taky dělá jako tobě, musím jí pořád držet a vychytávat pozici kdy jsou stěrače dole. Napiš mi pak jak si dopadl v tom servisu co ti stím dělali a kolik si řekli. Díky jedu tam příští týden v pátek - stát by to nic nemělo, mám záruku :-)) ale pozeptám se co a jak a pak to sem hodím..ů. hezkej víkend :papa:papa Citovat
narcis Odesláno 12. listopad 2004 Odesláno 12. listopad 2004 ještě s tím fórem neumím moc pracovat... proto ty divně umístěny vzkazy a odpovedi.... ale učím se.. ahoj:P Citovat
narcis Odesláno 26. listopad 2004 Odesláno 26. listopad 2004 tak veškeré problémy které jsem s těmi stěrači měl, resp. ještě mám, protože na opravu zas až příští týden /holt když je to zdarma, tak si musím trochu počkat/ jsou způsobeny páčkou ovládaní. je potřeba jí vyměnit, protože to funguje jen na jeden /středně rychlej/ cyklus. Citovat
frott Odesláno 29. listopad 2004 Autor Odesláno 29. listopad 2004 díky za info, uvidíš jestli ti to bude fungovat tak jak má a pak napiš. Já už jsem to taky zkoušel jestli to je páčkou ale moje je dobrá...tak nevím. Citovat
frott Odesláno 17. prosinec 2004 Autor Odesláno 17. prosinec 2004 Napsán autorem narcis tak veškeré problémy které jsem s těmi stěrači měl, resp. ještě mám, protože na opravu zas až příští týden /holt když je to zdarma, tak si musím trochu počkat/ jsou způsobeny páčkou ovládaní. je potřeba jí vyměnit, protože to funguje jen na jeden /středně rychlej/ cyklus. to narcis: zdravím, tak jak si dopadl už ti to funguje. Citovat
narcis Odesláno 17. prosinec 2004 Odesláno 17. prosinec 2004 ahoj... jeste jsem tam nebyl.. mel jsem tedko pred vanoci tolik prace a potreboval kazdej den auto, ze jsem se ho ani na pul den nemohl vzdat!!! pojedu tam az po vanocich.. pak dam urcite vedet... zatim cago a hezky vanoce Citovat
narcis Odesláno 19. leden 2005 Odesláno 19. leden 2005 tak od soboty již stěřeče stírají tak jak mají!!! tempování i senzor fungují - problem byl jak ve špatném kontaktu v ovladací páčce, tak navíc i v tom senzoru. sice ukazoval, jako že je zapojen a že funguje, ale nefungoval. spravila to výměna a je to.... cenu bohužel nesdělím, protože to bylo zdarma /v rámci \"záruky\"/ při koupi vozu... Ahoj:cool: Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.