Guest Malinkej88 Odesláno 25. březen 2010 Odesláno 25. březen 2010 U levého zadního kola se mi začala objevovat rezavá louže, tak jsem vlezl pod auto a našel jsem pod nádrží s naftou malou nádržku z které vede hadička, ta je zlomená a vytéká mi z toho něco rezavého. Není to vůbec mastné. Zajímalo by mě, co to může být a na co vlastně slouží ta nádržka? Díky Citovat
punkac Odesláno 25. březen 2010 Odesláno 25. březen 2010 mno mohlo by to být aditivum pro FAP filter jestli ho máš, jmenuje se to eloys nebo tak nějak, mělo by jít o kapalinu podporující hoření (aby se ve fapu spálily saze) na bázi močoviny Citovat
Guest Malinkej88 Odesláno 26. březen 2010 Odesláno 26. březen 2010 Tady jsou nějaké foto, jestli to někdo poznáte... http://malinkej88.rajce.idnes.cz/Peugeot_407_SW/ Citovat
AnotherOne Odesláno 26. březen 2010 Odesláno 26. březen 2010 Je to ako píše punkac - aditívum. Daj si to opraviť. Ten sajrajt je karcinogén a navyše pekne drahý - liter za tisíc. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.