Guest MMMMM Odesláno 29. září 2004 Odesláno 29. září 2004 Mohu odpojit baterii na den (kvuli dobiti). Jaky vliv to bude mít na imobilizer u 406. Mate s tim nekdo zkusenosti? Citovat
Radek V. Odesláno 29. září 2004 Odesláno 29. září 2004 Klidně ji odpoj, nic se nestane. Akorát si budeš muset pak nastavit hodiny a radio... Citovat
Guest MMMMM Odesláno 30. září 2004 Odesláno 30. září 2004 Tak mam jeden problem. Kdyz jsem s autem den nebo dva nejel, tak jsem mel problemy s nastartovanim, chytlo to az po 3-4x a jeste to tak skytalo. V nedeli jsem opet s autem nejel a v pondeli problem opet s nastartovanim. Ale nastartoval. Tak jsem vymenil palivovy filt (stejne potreboval) a ono to dela stale a to jiz pred kazdym nastartovanim auta. Pocet startovani jsem zminimalizoval na 1x tim ze 3-4x zhavim po sobe. Jakmile motor naskoci tak 2 vteriny skyta (nevim jak to popsat, jakoby jel na tri valce nebo tak nejak) a pak se rozbehne jak ma byt. Co by to mohlo být? Tusim ale chci slyset vase nazory. Diky Citovat
Radek V. Odesláno 30. září 2004 Odesláno 30. září 2004 Žhavící svíčky......asi. Jen dej pozor, pokud by jsi je měnil, do TD jsou delší než do klasického diesela..... Citovat
Guest MMMMM Odesláno 30. září 2004 Odesláno 30. září 2004 Daj se sehnat normalne, kolik stoji ks, jake bys doporucil, potrebuji neco specialniho na vysroubovani. Citovat
Guest MMMMM Odesláno 30. září 2004 Odesláno 30. září 2004 Jde poznak ktera z nich je vadna? Abych nemenil zbytecne vsechny ctyri. Citovat
lexa Odesláno 30. září 2004 Odesláno 30. září 2004 Vyměň všechny 4 a? máš jistotu. Pak si z těch zbylých vybereš náhradní. Pozná se to tak, že ji napojíš naprodko drátem na baterku a musí se nažhavit špička té svíčky. Pokud se nažhaví až 1cm od špičky je svíčka vadná. Vyšroubuješ normálně, doporučuju BOSCH, cena 250/ks. [Editován dne 30/9/04 lexa] Citovat
Guest MMMMM Odesláno 1. říjen 2004 Odesláno 1. říjen 2004 Nejdriv jsem zkontroloval svicky. Dostal jsem se ke trem (blize v vzd.filtru) a vyzkousel jsem je naprimo zacali zhavit a zcervenala cast asi 5mm na spicce a vratil jsem je. K te ctvrte jsem se nedostal, to se snad musi vyndat cerpadlo, tak jsem ji nezkontroloval. Mozna to bude ta ctvrta ale co kdyz bude taky v poradku. Co by to mohlo byt dal. Vite jak vyndat tu ctvrtou, co vsechno se musi vyndat (fakt blby pristup) Diky Citovat
Radek V. Odesláno 1. říjen 2004 Odesláno 1. říjen 2004 Pak ti to přisává někde vzduch........asi. Citovat
Sepp Odesláno 1. říjen 2004 Odesláno 1. říjen 2004 Me tohle delala 306-ka, ale byla benzinovka - Nezavidim, budes nakonec nucenej jet do servisu na diagnostiku - me nic nezjistili a byl jsem nucen ji prodat. Citovat
Guest MMMMM Odesláno 7. říjen 2004 Odesláno 7. říjen 2004 Tak svicky vymeneny BOSCH. Ale, jakmile motor naskoci tak 5 vterin stale skyta (nevim jak to popsat, jakoby jel na tri valce nebo tak nejak, musim pomoci plynem, jinak by chcipl, z vejfuku strasnej dym) a pak se rozbehne jak ma byt a z vyfuku vse OK, pri jizde take OK. Napadlo me nemohlo by to byt spatnou naftou? Citovat
Guest Masinka Odesláno 7. říjen 2004 Odesláno 7. říjen 2004 Napsán autorem MMMMM Tak svicky vymeneny BOSCH. Ale, jakmile motor naskoci tak 5 vterin stale skyta (nevim jak to popsat, jakoby jel na tri valce nebo tak nejak, musim pomoci plynem, jinak by chcipl, z vejfuku strasnej dym) a pak se rozbehne jak ma byt a z vyfuku vse OK, pri jizde take OK. Napadlo me nemohlo by to byt spatnou naftou? Tys menil na naftaku svicky???? :o:o:o Citovat
David 106s16 Odesláno 7. říjen 2004 Odesláno 7. říjen 2004 A ze by zhavici SVICKY ??? Ty tam asi jsou, nebo ne?:D:D Citovat
Guest MMMMM Odesláno 7. říjen 2004 Odesláno 7. říjen 2004 Zhavici svicky vymeneny ale problem stale zustal (stejne jsem je 2 roky nemenil). Citovat
iztrans Odesláno 7. říjen 2004 Odesláno 7. říjen 2004 Nejspíš ti padá nafta - zkus ráno před startováním napumpovat ruční pumpou a uvidíš. Nebo ti netěsní něco na naftovém vedení k čerpadlu - filtr trubky, hadice. Citovat
Guest MMMMM Odesláno 7. říjen 2004 Odesláno 7. říjen 2004 Ruční pumpou napumpuju (ted jsem to mel 3 dny stat) a delalo to totez Citovat
iztrans Odesláno 7. říjen 2004 Odesláno 7. říjen 2004 Pak by to mohlo byt rele, ktere ovlada zhavici svicky. Citovat
Guest MMMMM Odesláno 7. říjen 2004 Odesláno 7. říjen 2004 Kdyby svicky vubec nezhavili tak by to vubec nenaskocilo.nevim. Kde se prosimte to rele nachazi muzes mi to popsat? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.