Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Odpojení baterie

Recommended Posts

Odesláno

Mohu odpojit baterii na den (kvuli dobiti). Jaky vliv to bude mít na imobilizer u 406. Mate s tim nekdo zkusenosti?

Odesláno

Tak mam jeden problem.

Kdyz jsem s autem den nebo dva nejel, tak jsem mel problemy s nastartovanim, chytlo to az po 3-4x a jeste to tak skytalo. V nedeli jsem opet s autem nejel a v pondeli problem opet s nastartovanim. Ale nastartoval. Tak jsem vymenil palivovy filt (stejne potreboval) a ono to dela stale a to jiz pred kazdym nastartovanim auta. Pocet startovani jsem zminimalizoval na 1x tim ze 3-4x zhavim po sobe. Jakmile motor naskoci tak 2 vteriny skyta (nevim jak to popsat, jakoby jel na tri valce nebo tak nejak) a pak se rozbehne jak ma byt. Co by to mohlo být? Tusim ale chci slyset vase nazory. Diky

Odesláno

Daj se sehnat normalne, kolik stoji ks, jake bys doporucil, potrebuji neco specialniho na vysroubovani.

Odesláno

Vyměň všechny 4 a? máš jistotu. Pak si z těch zbylých vybereš náhradní. Pozná se to tak, že ji napojíš naprodko drátem na baterku a musí se nažhavit špička té svíčky. Pokud se nažhaví až 1cm od špičky je svíčka vadná.;):papa

Vyšroubuješ normálně, doporučuju BOSCH, cena 250/ks.

[Editován dne 30/9/04 lexa]

Odesláno

Nejdriv jsem zkontroloval svicky. Dostal jsem se ke trem (blize v vzd.filtru) a vyzkousel jsem je naprimo zacali zhavit a zcervenala cast asi 5mm na spicce a vratil jsem je. K te ctvrte jsem se nedostal, to se snad musi vyndat cerpadlo, tak jsem ji nezkontroloval. Mozna to bude ta ctvrta ale co kdyz bude taky v poradku. Co by to mohlo byt dal. Vite jak vyndat tu ctvrtou, co vsechno se musi vyndat (fakt blby pristup) Diky

Odesláno

Me tohle delala 306-ka, ale byla benzinovka - Nezavidim, budes nakonec nucenej jet do servisu na diagnostiku - me nic nezjistili a byl jsem nucen ji prodat.

Odesláno

Tak svicky vymeneny BOSCH. Ale, jakmile motor naskoci tak 5 vterin stale skyta (nevim jak to popsat, jakoby jel na tri valce nebo tak nejak, musim pomoci plynem, jinak by chcipl, z vejfuku strasnej dym) a pak se rozbehne jak ma byt a z vyfuku vse OK, pri jizde take OK.

Napadlo me nemohlo by to byt spatnou naftou?

Odesláno
Napsán autorem MMMMM

Tak svicky vymeneny BOSCH. Ale, jakmile motor naskoci tak 5 vterin stale skyta (nevim jak to popsat, jakoby jel na tri valce nebo tak nejak, musim pomoci plynem, jinak by chcipl, z vejfuku strasnej dym) a pak se rozbehne jak ma byt a z vyfuku vse OK, pri jizde take OK.

Napadlo me nemohlo by to byt spatnou naftou?

Tys menil na naftaku svicky???? :o:o:o:o

Odesláno

Zhavici svicky vymeneny ale problem stale zustal (stejne jsem je 2 roky nemenil).

Odesláno

Nejspíš ti padá nafta - zkus ráno před startováním napumpovat ruční pumpou a uvidíš. Nebo ti netěsní něco na naftovém vedení k čerpadlu - filtr trubky, hadice.

Odesláno

Ruční pumpou napumpuju (ted jsem to mel 3 dny stat) a delalo to totez

Odesláno

Kdyby svicky vubec nezhavili tak by to vubec nenaskocilo.nevim. Kde se prosimte to rele nachazi muzes mi to popsat?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...