Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

čau byl jsem na technický v Mostě.1.sundat poklice(měřej odklon a sbíhavost)kdyby jedno kolo mělo víc jak 1 stupeň vyhazujou2.proč je přídavné topení naštelovaný z výroby?-prý musí byt manuálně vypínatelný-ale pustil to s kecama3.musíte mít nahuštěný pneu podle štítku4.houkačka,ostřik.oba-mě vypadla ze zadního hadička-středně težká závada5.proč nemám 8 sedaček když jsou v tech.-půl hodiny dohadování a nakonec telefon de Peugeota-tam mu deb....řekli že je to v pořádku-auot ja tipov.na 5-8 tedy min.5.6.xenony svítí o 2 stupně víš a VYHAZOV tak hodně štěstí

Odesláno

Uříznout jim ruce a nacpat do krku. A to jsem myslel, že takový experty tady máme jenom my. Je to zase návod k tomu, jak dělat podvody. Tímto stylem stk by byly naše silnice prázdné, až na pár jedinců. Takhle je to tady totiž se vším. Nemáš kontakty? Máš peníze? Né? Tak máš smolíka.

[upravil dne 25/3/10 JirkaMTPO]

Odesláno

Já jsem kdysi, když mě vyhodily u nás projel nezávisle další dvě stk, potvrdilo se mi, že to berou po každý jiným metrem. Chce to hledat, zeptat se známích, kam jezdí a jaké mají zkušenosti. Neříkám, aby nechali na stk projít všechno, ale některé vítky jsou fakt perly.

Odesláno

jj to je všude stejný někoho vyhodit musej já sem taky přijel a vyhodil mě pak sem se dosleh že jich třeba devět pustí a toho desátýho vyhodí a já byl desátej a řikali to i kluci co jsou automechanici a jezdí tam s autama zákazníků jo tak se vydělávaj peníze a vykazujou že taky někoho vyhoděj vždycky si něco najdou i třeba blbost na kterou tě vyhoděj mě tam jel na podruhý kluk co mi auto dělá a pohoda je fakt že na druhý stk jsou pohodovější tam pojedu příště.

Odesláno

to ja sem ted daval kolegovi moji stařičkou vectru na stk a sem zvědav jak si s tim poradi teda..docela slušna rez na viku kufru a pak trošičku zespod ikolo rezervy a nosniku prostě tam kde byva rez u všech aut..jo a ještě jsem mu to dal na 15´´ hlinikach s gumou 195/50 a max co tam muže byt je 175/65 14..pak zdělim ortel...

jo a kolik vas stala technicka?

• O 2 týdny později...
Odesláno

no když sem si to celý přečet tak sem rád že sem si technickou nechal udělat, ráno sem tam dovez auto, odpoledne si pro něj přišel, dal sem 1500 a všichni sme byli spokojený

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...