qx123 Odesláno 23. březen 2010 Odesláno 23. březen 2010 Dobrý den, mám Peugeot 106 1,2 r.v.2002. Vždy, když otočím klíčkem do polohy abych nastartoval,rozsvítí se kontrolky a udělá takový zvuk jakoby,že něco tlakuje-krátký 1 sekunda, neumím to lépe identifikovat,ale vím že to tak má být, jsem amatér, zkušení určitě ví o co jde. Dnes ráno ale tento zvuk pokračoval i po nastartování a po dojetí do práce, když jsem motor vypl abych zkusil zda po otočení klíčkem bude vše v pořádku ,se rozsvítily kontrolky, ale zvuk už se vůbec neozval. Potřeboval bych identifikovat oč jde, jestli to má něco společného s pumpou, řídící jednotkou nebo je to nějaké zařízení v motoru,abych se psychycky pipravil na případnou cenu opravy. Děkuji moc za odpověď Citovat
kujon106 Odesláno 23. březen 2010 Odesláno 23. březen 2010 Myslíš takovej zvuk typu \"bzzzzzzzzzz\"? Tak to je čerpadlo. Funguje samozřejmě i při jízdě :-) Jiný zvuk tohohle typu nevím co by mohlo býti. Citovat
qx123 Odesláno 23. březen 2010 Autor Odesláno 23. březen 2010 no nějaký takový zvuk. když otočím klíčkem do polohy a rozsvítí se kontrolky tak se ozve tento zvuk cca 1 sekundu a pak startuji,ale právě ráno ten zvuk byl hlasitější a trval déle. Motor chytl normálně. Přijel jsem do práce vypl motor a zkusil otočit klíček do polohy ,kdy se kontrolky rozsvítí a zvuk jsem již neslyšel. Pokud by cerpadlo nefungovalo, auto by nenastartovalo:-(? Citovat
106sťák Odesláno 23. březen 2010 Odesláno 23. březen 2010 myslím třeba jestli ti nestekl benzín...a tak čerpadlo muselo dylejc no víš jak to myslím? Citovat
Fr3sh Odesláno 23. březen 2010 Odesláno 23. březen 2010 neboj, nic zavazneho to nebylo...jen cerpadlo. Je to slyset zezadu pod sedackama...neboj se niceho Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.