Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den, mám Peugeot 106 1,2 r.v.2002. Vždy, když otočím klíčkem do polohy abych nastartoval,rozsvítí se kontrolky a udělá takový zvuk jakoby,že něco tlakuje-krátký 1 sekunda, neumím to lépe identifikovat,ale vím že to tak má být, jsem amatér, zkušení určitě ví o co jde. Dnes ráno ale tento zvuk pokračoval i po nastartování a po dojetí do práce, když jsem motor vypl abych zkusil zda po otočení klíčkem bude vše v pořádku ,se rozsvítily kontrolky, ale zvuk už se vůbec neozval. Potřeboval bych identifikovat oč jde, jestli to má něco společného s pumpou, řídící jednotkou nebo je to nějaké zařízení v motoru,abych se psychycky pipravil na případnou cenu opravy. Děkuji moc za odpověď

Odesláno

no nějaký takový zvuk. když otočím klíčkem do polohy a rozsvítí se kontrolky tak se ozve tento zvuk cca 1 sekundu a pak startuji,ale právě ráno ten zvuk byl hlasitější a trval déle. Motor chytl normálně. Přijel jsem do práce vypl motor a zkusil otočit klíček do polohy ,kdy se kontrolky rozsvítí a zvuk jsem již neslyšel. Pokud by cerpadlo nefungovalo, auto by nenastartovalo:-(?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...