Cinicman Odesláno 4. duben 2012 Odesláno 4. duben 2012 Inak páni, svokrovi sme na narodky minulý rok kúpili tento Sencor: http://www.sencor.sk/vysokotlakovy-cistic/shw-4001 a je trochu výkonnejší ako ten malý karcher... otázkou bude životnosť ale pochybujem, že karcher to má v tej najnižšej cenovej kategórii nejaký luxus... Citovat
pyrone Odesláno 4. duben 2012 Odesláno 4. duben 2012 ok, len som chcel vediet aky velky sud budes potrebovat Citovat
PeMi Odesláno 4. duben 2012 Odesláno 4. duben 2012 Jasné, na tú veľkosť suda som nezabudol. Momentálne tam mám normálny 200l len musím vyskúšať ako z to z neho bude ťahať. Vyššie ho dať nemôžem, je vsadený do zeme. Ak bude problém, skúsim aspoň 50l plastový dať do výšky v garáži – ale do neho už budem musieť riešiť prečerpávanie. Alebo čerpadielko do veľkého suda a rovno prívod do vapky? Uvidím zajtra, ráno do toho Baumaxu nabehnem Citovat
Milan+ Odesláno 4. duben 2012 Odesláno 4. duben 2012 Neber nic od karcher do řady 3....,nebo si nejprve zavolej do servisu,taky jsem to tak řešil. Protože v těch levných jsou plastový čerpadla a pak se to vše mění,dost či spíše poměrně často to praská,pokud bude solidní servisák,tak Ti to objasní.Dal jsem na jeho doporučení a koupil před třemi lety řadu vyšší K4.80MD a naprostá spokojenost. Je to tam vše kovové. A ještě doporučení od něj jednoduché,nebrat nic co má méně jak 10kg. [upravil dne 4/4/12 18:46 od Milan+] Citovat
PeMi Odesláno 4. duben 2012 Odesláno 4. duben 2012 Tak boli tu už aj opačné názory. Záleží aj od používania, či len také to raz za týždeň na pár minút na ostrek auta alebo aj na niečo iné. Drahšiu sa mi neoplatí, zase toľko toho od nej nevyžadujem. Keby aj vydržala len tie dva roky záruky, oplatí sa mi oproti plateniu za vapku na benzinke. A keď odíde po záruke, tak za tých pár korún to stálo aj na tú dobu. Momentálne sa na to dívam tak, možno neskôr zmením názor Citovat
JanoRS Odesláno 4. duben 2012 Odesláno 4. duben 2012 Jasné, na tú veľkosť suda som nezabudol. Momentálne tam mám normálny 200l len musím vyskúšať ako z to z neho bude ťahať. Vyššie ho dať nemôžem, je vsadený do zeme. Ak bude problém, skúsim aspoň 50l plastový dať do výšky v garáži – ale do neho už budem musieť riešiť prečerpávanie. Alebo čerpadielko do veľkého suda a rovno prívod do vapky? Uvidím zajtra, ráno do toho Baumaxu nabehnem ......nebude ti to tahat aj nejaky \"bordel\" z toho suda? Lebo triska je na to dost citlivá Citovat
PeMi Odesláno 4. duben 2012 Odesláno 4. duben 2012 Budem si dávať pozor, čo v tom sude je – je zakrytý, ale občas tam čosi môže spadnúť, inak naťahaná voda je čistá. Prípadne nejaký filter na hadicu? Citovat
KapriQ Odesláno 4. duben 2012 Odesláno 4. duben 2012 PeMi : Ano aj ja pojdem do TN ,pojdem nakupit par veci este k tomu.. Je pravda ze je to asi plastove ale ja auto nebudem umyvat kazdy den takze na take sem tam umytie mi to.postacuje.Bol som sa dnes nato pytat a maju ucj vyse 120 na sklade takze pohoda .zajtra tam bude asi naval ako krava... Uvidime,snad bude dobre sluzit za tie peniaze nie je co riesit. Citovat
PeMi Odesláno 4. duben 2012 Odesláno 4. duben 2012 Pôjdem radšej ráno, kvúli tomu návalu – ten bude hádam až poobede Citovat
JanoRS Odesláno 4. duben 2012 Odesláno 4. duben 2012 Budem si dávať pozor, čo v tom sude je – je zakrytý, ale občas tam čosi môže spadnúť, inak naťahaná voda je čistá. Prípadne nejaký filter na hadicu? No ja som pozical vapku svokrovi a on ma studnu. Mal tam hadicu, ktora sa trosku rozpadavala a tie gumene casticky sa dostali do vapky, isla este asi 3x a potom koniec Bola z madarskeho TESCA tak som myslel ze je KO. No raz som mal cas ju rozobrat (po 3 mesiacoch), vsetko som premeral a bolo to OK. Tak som rozobral trisku a bol tak malinky kusok z tej hadice (nezapla sa lebo tam bol stale tlak koli tej upchatej trisky - spravala sa ako bez elekt. prudu) Citovat
Haryk Odesláno 4. duben 2012 Odesláno 4. duben 2012 na sání má snad kažká myčka sítko, moje aspoň má, mám K 2.15 Citovat
Milan+ Odesláno 4. duben 2012 Odesláno 4. duben 2012 Sítko tam je,ale je lepší to doplnit ještě o přídavný filtr. Citovat
PeMi Odesláno 5. duben 2012 Odesláno 5. duben 2012 Karcher K 2.14 prvé dojmy: Milo ma prekvapilo, ako mi to ťahá z toho suda – chvíľu to síce trvá, kým naťahá na dostatočný tlak, ale potom už je to v pohode. Tlak z trysky pochopiteľne trochu prekvapí tým, o koľko je slabší oproti vapke na benzinke... Keď teda doteraz človek poznal len tú priemyselnú vapku. Nakoniec ale na to bežné ostriekanie/umytie stačí. Uvidíme ako to bude, keď bude auto ozaj zablatené. Dokým sa to nepokazí, tak za 53 eur a už žiadne čakanie na benzinke pred vapkou to stojí Citovat
Cinicman Odesláno 5. duben 2012 Odesláno 5. duben 2012 Tenkrát poprvé... Neboj sa určite ti to bude stačiť aj na blato... zatiaľ som s ničím nemal problém a to som sa s ňou už niečo naumýval... Citovat
Haryk Odesláno 5. duben 2012 Odesláno 5. duben 2012 pracovní nástavec http://www.karcher-satter.cz/e-shop/pracovni-nastavec-vario-power-k3-k4-3?keyword=K%C3%84RCHER+pracovn%C3%AD+n%C3%A1stavec+Vario-Power na videu taky dává přívodní hadici do sudu Citovat
KapriQ Odesláno 6. duben 2012 Odesláno 6. duben 2012 Vcera som uspesne zakupil aj ja k2 seriu 2.14, dnes by som to chcel vyskusat na chate ale pocasie zatial nic moc, ale nevadi, tesim sa ako maly . Akoze zaruka 5 rokov - nie je co riesit si myslim Dokupil som este nejake rychlospojky a 50m hadice a moze sa ist na vec :Pemi : Dal si si dufam aj ty orazit na 5 rokov zaruku:myslim Skusal si uz aj samponovanie cez tu hadicku ? Rozmyslam ako nariedit autosampon Citovat
PeMi Odesláno 6. duben 2012 Odesláno 6. duben 2012 Nedal som si oraziť :/ Nevedel som, ešte pozisťujem. Šampón ešte som neskúšal. Ani doma žiadnynemám, doteraz som šampónoval len v umyvárke. Veru počasie blbne a dnes hádam ani vapku nevytiahnem, je veľký sviatok a ja na dedine vieš [upravil dne 6/4/2012 09:30 od PeMi] Citovat
KapriQ Odesláno 6. duben 2012 Odesláno 6. duben 2012 No sak prave preto ze mam chvilu cas, treba sa ist zabavit na chatu a porobit aj ine veci. Staci dat blocek na info a supne ti tam razitko s 5rocnou zarukou ... Citovat
PeMi Odesláno 6. duben 2012 Odesláno 6. duben 2012 Však hádam zase do Baumaxu pôjdem a dám si to opečiatkovať. Vďaka za radu. Na chate ja nemám ešte ani elektriku, ale už sa na tom pracuje Citovat
KapriQ Odesláno 6. duben 2012 Odesláno 6. duben 2012 No tak dnes odskusana. Prve dojmy su docela fajn, akoze za tych \"par\" eur to uplne postacuje, tlak super, aj som samponoval uplne parada . Akurat co mi dost vadi, musim vymysliet nejaku \"dokovaciu stanicu\" pre tu vapku lebo je to dost nestabilne na zemi a hadica je trosku kratka a este ak je nova sa mi dost stale krutila takze som behal okolo auta a v jednej ruke vapka a v druhej pistol Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.