Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

zdravicko pezotaci :D

chcem sa spitat ci niekto nevie ake zancka je originalne na silenbloky na predne ramena napravy??? Mam ich uplne rozmlatene a neviem aku znacku mam zhanat.... dakujem

Odesláno

No nevydrží nic moc ani origo,ale nejvíc ze všech :D Jako záleží kolik by si chtěl aby vydrželi,já jsem naprosto spokojen pokud čep/silentblok/uložení nebo jinej verk vydrží 20.000km na našich cestách :)

Navíc dneska je fuk co si koupíš srát se bude všecko.... :D všechny značky už jsou na tom nějak stejně a nikdo to nedělá tak aby to vydrželo :D

Odesláno
Původně zaslal: godzila.01

No nevydrží nic moc ani origo,ale nejvíc ze všech :D Jako záleží kolik by si chtěl aby vydrželi,já jsem naprosto spokojen pokud čep/silentblok/uložení nebo jinej verk vydrží 20.000km na našich cestách :)

Navíc dneska je fuk co si koupíš srát se bude všecko.... :D všechny značky už jsou na tom nějak stejně a nikdo to nedělá tak aby to vydrželo :D

To je pravda,skoncili casy ked kvalita vyhravala nad kvantitou.

Odesláno
Původně zaslal: Existujuci

Mne ich idu zajtra menit.Znacku neviem ale zistim. godzila01: origo nevydrzia nic moc takze su asi aj kvalitou nic moc. Cely P.....t je nic moc. (moj nazor).

kdybychom jezdili po dobrých cestách,vydrželo by všechno déle, u nás ve městě je to teď doslova tankodrom...:(

Odesláno
Původně zaslal: godzila.01

Doporučuju origoš z pegota :) silentbloky vždycky kupuju origoš,ty gumy stejnak nevydrží nic extra :) případně pak SIDEM,MOOG to je špička v čepařině....

Ještě bych doplnil výrobce SASIC. :)

Guest mentoni695ex
Odesláno

diky moc,, no vydim ze s tou kvalitou je to asi ubohe.... skusim tie moog kolko vydrzia...

Odesláno

Takze uz mam silembloky vymenene ale znacku neviem(mechanik uz zahodil obaly-boli to cervene krabicky),na tom mi ani nezalezi. Teraz je to uplne o inom-auto nehrmoce na kazdej nerovnosti ako predtym,je citi ze je take tuhsie.No uplne super,max spokojnost. Hlavne treba vymenit vsetky 4 ks. Nase cesty su hrozneee,teda myslim SK. V CZ tiez ale v PL -to je absolutna pecka,chvilku nepozeras na cestu pred sebou a moze sa stat ze si bez napravy. Co neviem ale pochopit ako moze niekto prechadzet cez retarder aj na 3-jke.A ked po takom majitelovi kupis auto? No comment.

Odesláno
Původně zaslal: omegascream

Existujuci: menili silentbloky na čom konkrétne?

Na prednej naprave,spodne ramena-kazde rameno ma dva ks. Inak ja som tam bol aj vcera a menil som zadne kotice a platnicky. A hadaj vedla koho som parkoval?

Odesláno

no tak mam to uz vymenene ale nemam este odskusane lebo som menil doma a vybehla mi poloos takze sa mi vylial olej z prevodovky tak som zhanal novy ale zajtra by malo uz byt vsetko ok.... dal som tam tie moog,, zatial to vyzera dobre...:super :super :super

Odesláno

:D len mi nejde do hlavy čo ešte robia s otvorenou kapotou keď už by sa mali vŕtať iba v podvozku

a práve volali, že si ho môžem prevziať, tak som strašne zvedavý.....

[upravil dne 25/3/10 omegascream]

Odesláno
Původně zaslal: omegascream

:D len mi nejde do hlavy čo ešte robia s otvorenou kapotou keď už by sa mali vŕtať iba v podvozku

a práve volali, že si ho môžem prevziať, tak som strašne zvedavý.....

[upravil dne 25/3/10 omegascream]

Motal sa tam okolo toho mechanik,neviem ale co robil. To bolo fotene v utorok na obed.

Odesláno

tak dám trošku :xvul

Vymenené zadné tlmiče, predné uloženia, zapalovacia rampa, 2 kladky na klinovom remeni a vzduchový filter (späť na papierák). Cena 600 Eur:bojim

Výsledok - na nerovnostiach je ticho. Auto parádne sedí a zatiaľ nepočuť ani klepanie o ktorom som predpokladal, že to robia stabilizačné tyčky. V nízkych otáčkach sa prestalo dusiť a hopkať, na voľnobeh sa klepe pravidelne a to je všetko.

Na druhú stranu vŕzganie pri točení volantom keď stojím počuť stále, len sa trochu zmenil zvuk. Jemný šelest od motora počuť tiež tak isto ako pred tým a rezonovanie palubovky, dverí a niečoho v kufre ostalo po starom :D Takže v celku spokojnosť.....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...