mentoni Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 zdravicko pezotaci chcem sa spitat ci niekto nevie ake zancka je originalne na silenbloky na predne ramena napravy??? Mam ich uplne rozmlatene a neviem aku znacku mam zhanat.... dakujem Citovat
godzila.01 Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 Doporučuju origoš z pegota silentbloky vždycky kupuju origoš,ty gumy stejnak nevydrží nic extra případně pak SIDEM,MOOG to je špička v čepařině.... Citovat
Existujuci Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 Mne ich idu zajtra menit.Znacku neviem ale zistim. godzila01: origo nevydrzia nic moc takze su asi aj kvalitou nic moc. Cely P.....t je nic moc. (moj nazor). Citovat
godzila.01 Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 No nevydrží nic moc ani origo,ale nejvíc ze všech Jako záleží kolik by si chtěl aby vydrželi,já jsem naprosto spokojen pokud čep/silentblok/uložení nebo jinej verk vydrží 20.000km na našich cestách Navíc dneska je fuk co si koupíš srát se bude všecko.... všechny značky už jsou na tom nějak stejně a nikdo to nedělá tak aby to vydrželo Citovat
Existujuci Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 Původně zaslal: godzila.01 No nevydrží nic moc ani origo,ale nejvíc ze všech Jako záleží kolik by si chtěl aby vydrželi,já jsem naprosto spokojen pokud čep/silentblok/uložení nebo jinej verk vydrží 20.000km na našich cestách Navíc dneska je fuk co si koupíš srát se bude všecko.... všechny značky už jsou na tom nějak stejně a nikdo to nedělá tak aby to vydrželo To je pravda,skoncili casy ked kvalita vyhravala nad kvantitou. Citovat
ozzy56 Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 Původně zaslal: Existujuci Mne ich idu zajtra menit.Znacku neviem ale zistim. godzila01: origo nevydrzia nic moc takze su asi aj kvalitou nic moc. Cely P.....t je nic moc. (moj nazor). kdybychom jezdili po dobrých cestách,vydrželo by všechno déle, u nás ve městě je to teď doslova tankodrom... Citovat
Milhaus_01 Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 Původně zaslal: godzila.01 Doporučuju origoš z pegota silentbloky vždycky kupuju origoš,ty gumy stejnak nevydrží nic extra případně pak SIDEM,MOOG to je špička v čepařině.... Ještě bych doplnil výrobce SASIC. Citovat
Guest mentoni695ex Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 diky moc,, no vydim ze s tou kvalitou je to asi ubohe.... skusim tie moog kolko vydrzia... Citovat
Existujuci Odesláno 24. březen 2010 Odesláno 24. březen 2010 Takze uz mam silembloky vymenene ale znacku neviem(mechanik uz zahodil obaly-boli to cervene krabicky),na tom mi ani nezalezi. Teraz je to uplne o inom-auto nehrmoce na kazdej nerovnosti ako predtym,je citi ze je take tuhsie.No uplne super,max spokojnost. Hlavne treba vymenit vsetky 4 ks. Nase cesty su hrozneee,teda myslim SK. V CZ tiez ale v PL -to je absolutna pecka,chvilku nepozeras na cestu pred sebou a moze sa stat ze si bez napravy. Co neviem ale pochopit ako moze niekto prechadzet cez retarder aj na 3-jke.A ked po takom majitelovi kupis auto? No comment. Citovat
omegascream Odesláno 24. březen 2010 Odesláno 24. březen 2010 Existujuci: menili silentbloky na čom konkrétne? Citovat
Existujuci Odesláno 24. březen 2010 Odesláno 24. březen 2010 Původně zaslal: omegascream Existujuci: menili silentbloky na čom konkrétne? Na prednej naprave,spodne ramena-kazde rameno ma dva ks. Inak ja som tam bol aj vcera a menil som zadne kotice a platnicky. A hadaj vedla koho som parkoval? Citovat
mentoni Odesláno 24. březen 2010 Autor Odesláno 24. březen 2010 no tak mam to uz vymenene ale nemam este odskusane lebo som menil doma a vybehla mi poloos takze sa mi vylial olej z prevodovky tak som zhanal novy ale zajtra by malo uz byt vsetko ok.... dal som tam tie moog,, zatial to vyzera dobre... :super Citovat
omegascream Odesláno 25. březen 2010 Odesláno 25. březen 2010 len mi nejde do hlavy čo ešte robia s otvorenou kapotou keď už by sa mali vŕtať iba v podvozku a práve volali, že si ho môžem prevziať, tak som strašne zvedavý..... [upravil dne 25/3/10 omegascream] Citovat
Existujuci Odesláno 25. březen 2010 Odesláno 25. březen 2010 Původně zaslal: omegascream len mi nejde do hlavy čo ešte robia s otvorenou kapotou keď už by sa mali vŕtať iba v podvozku a práve volali, že si ho môžem prevziať, tak som strašne zvedavý..... [upravil dne 25/3/10 omegascream] Motal sa tam okolo toho mechanik,neviem ale co robil. To bolo fotene v utorok na obed. Citovat
omegascream Odesláno 25. březen 2010 Odesláno 25. březen 2010 tak dám trošku Vymenené zadné tlmiče, predné uloženia, zapalovacia rampa, 2 kladky na klinovom remeni a vzduchový filter (späť na papierák). Cena 600 Eur:bojim Výsledok - na nerovnostiach je ticho. Auto parádne sedí a zatiaľ nepočuť ani klepanie o ktorom som predpokladal, že to robia stabilizačné tyčky. V nízkych otáčkach sa prestalo dusiť a hopkať, na voľnobeh sa klepe pravidelne a to je všetko. Na druhú stranu vŕzganie pri točení volantom keď stojím počuť stále, len sa trochu zmenil zvuk. Jemný šelest od motora počuť tiež tak isto ako pred tým a rezonovanie palubovky, dverí a niečoho v kufre ostalo po starom Takže v celku spokojnosť..... Citovat
Existujuci Odesláno 25. březen 2010 Odesláno 25. březen 2010 Konecne niekto kto dal tento tyzden do auta viac ako ja. Citovat
kacourek Odesláno 25. březen 2010 Odesláno 25. březen 2010 Původně zaslal: Existujuci Konecne niekto kto dal tento tyzden do auta viac ako ja. ........ Citovat
Guest foto1977 Odesláno 2. duben 2010 Odesláno 2. duben 2010 Nevíte kde jsou na SWčku ty zadní silenbloky? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.