Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ja som včera riešil tento hore popísaný problém, čiže klepanie, pukanie v prednej náprave počas pomalej jazdy (parkovanie, nerovnosti) a problém bol v spodnom čape ramena. Od včera je ticho. :)

Odesláno
Původně zaslal: m!lan

Ja som včera riešil tento hore popísaný problém, čiže klepanie, pukanie v prednej náprave počas pomalej jazdy (parkovanie, nerovnosti) a problém bol v spodnom čape ramena. Od včera je ticho. :)

Tieto som aj ja menil ako prve,,dva ks= 100e v servise.Teraz pokoj. Inak ked mechanik dal auto na zdvihak a pajserom zapacil pod cap o rameno tak pekne bola vidiet ta vola.

• O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Guest Lukas Vavrinec
Odesláno

No neviem ci mam rovnaky problem, ale skorej asi nie...ale temy sa to asi tyka :)

Poslednu dobu sledujem aj ja pri malej rychlosti (do 10-15km), ked vytocim kolesa dost neprijemny tupy zvuk (puk alebo buch)....ozve sa len raz a aj to len niekedy - nepravidelne, cize nie je to nejake stale chrapotanie alebo bzucanie, ako tu pisete.

Mam ist na druhy tyzden do chorvatska, tak to chcem nejako vyriesit, poradte co s tym,.

Guest Lukas Vavrinec
Odesláno
Původně zaslal: georgegg

jen na začátek tohle je o 307 a ty máš v podpisu 407, ale co třeba horní uložení tlumičů?

ja viem, len u nas som taku temu nenasiel a vsimol som si, ze tu uz pisali aj s inymi autami. no asi to budem musiet zdvihnut a pozriet...da sa to zistit aj manualnou a optickou kontrolou to ulozenie tlmicov?

Odesláno

407ma nemá klasické horní uložení. Má otočné čepy. Mě to také občas udělá. Je to takové křupnutí, ale dělá to při rozjezdu, nebo couvání. Měl jsem auto zvednuté, ale na nic jsem nepřišel.

• O 1 měsíc později...
Odesláno
na kolko by ma vysla vymena spodnych capov ramien?

Mna v znackovom servise 100 euro.

Po vymene som bol prijemne sokovany aku pozitivnu zmenu ta vymena urobi. Ak ti naozaj klopkaju tie capy tak nevahaj a vymen. Staci nadvihnut auto a pajserom zapacit o rameno pri cape a hned vidis ako je na tom s volou.

A potom som dal vymenit aj silembloky v ramenach a max.spokojnost. To bolo tiez okolo 120 Euro aj s pracou.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Zdravim. Tak jsem zase zkoumal to prasání a vrzání. Je to slišet ze strany u řidiče. Když jsem zkoušel kroutit s pružinou tlumiče, byla tam trochu vůle. Na druhé straně nic. Může to souviset?A Zdá se mi že auto celkem \"plave\" a strácí stabilitu

Díky

[upravil dne 10.10.2010 od Cliwe]

Odesláno

Minuly tyzden som menil capy riadenia a silentbloky v ramenach. To pukanie (hlavne za mokra) sposoboval lavy cap riadenia , bol totalne vybity a mal som natrhnute zadne silentbloky v ramenach, to sa zase prejavovalo buchanim resp. praskanim pri prejazde velmi velkymi nerovnostami pripadne zjazd z obrubnika. Teraz klud. Jedine co sa mi zacina ozyvat su tycky stabilizatora, tak este vymenim tie. Tolko moja skusenost.

• O 6 měsíců později...
  • O 2 roky později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...