Cliwe Odesláno 19. květen 2010 Odesláno 19. květen 2010 Tak dnes ráno pršelo. A křupalo to každou chvíli. V zatáčce, na rovině, při brždění. Při přejezdu nerovnosti Citovat
Cliwe Odesláno 21. květen 2010 Odesláno 21. květen 2010 Tak to jsou asi kůlové čepy řízení. je tam velká vůle. V ponělí je vyměnim. [upravil dne 31.5.2010 Cliwe] Citovat
Cliwe Odesláno 31. květen 2010 Odesláno 31. květen 2010 tak výměna kulových čepů řízení asi moc nepomohla. Dnes jsem to kovové praskání slyšel zas. Já už nevim.....!!! Citovat
omegascream Odesláno 1. červen 2010 Odesláno 1. červen 2010 tie silentbloky sa dajú vymeniť aj keď sú predné kolesá na zemi alebo to treba mať úplne zodvihnuté? Citovat
Cliwe Odesláno 1. červen 2010 Odesláno 1. červen 2010 Původně zaslal: omegascream tie silentbloky sa dajú vymeniť aj keď sú predné kolesá na zemi alebo to treba mať úplne zodvihnuté? dyž jsem tam dával tenkou gumu, měl jsem kola na zemi a pod stabilizátorem hever(pro jistotu) nevim jak ostatní. Ale pořád to vrže. Dneška pršelo, tak jsem to projel a hodně často to bylo slyšet. Mam pod tím hákem drřáku stabilizátoru tenkou gumu. Není to tím že tam musí být něco tlustčího? Citovat
lucascz Odesláno 1. červen 2010 Odesláno 1. červen 2010 po vystužení gumou 70% klepani zmizelo, ale klepaní se ozvyva, kdyz zatacim do prava a je tam nerovnost. jinak je ticho. to rizeni, neresil nekdo? koukal sem, ze rizeni je za 11 tis. cca [upravil dne 1/6/10 lucascz] Citovat
shark734 Odesláno 2. červen 2010 Odesláno 2. červen 2010 tak za pomoci georgegg-a som to vyriesil takto: na karoseriu kde sa zahakuje drziak silentbloku som dal gumennu hadicu a zatial to vyzera tak ze to pomohlo...uvidime casom inak sory za kvalitu-mobil este sa mi zda ze sa lahsie toci volantom:myslim [upravil dne 2/6/10 shark734] Citovat
Cliwe Odesláno 2. červen 2010 Odesláno 2. červen 2010 Původně zaslal: shark734 tak za pomoci georgegg-a som to vyriesil takto: na karoseriu kde sa zahakuje drziak silentbloku som dal gumennu hadicu a zatial to vyzera tak ze to pomohlo...uvidime casom inak sory za kvalitu-mobil este sa mi zda ze sa lahsie toci volantom:myslim [upravil dne 2/6/10 shark734] Já tam dal jen tenkou gumu. Může to být tim? Nemůže to dělat třeba tlumič? Citovat
shark734 Odesláno 2. červen 2010 Odesláno 2. červen 2010 Cliwe: tlmic by nemal taky chrupavy zvuk-buchot narobi ale skor taky tupy...ta guma z hadice je hruba cca 2mm...kamarat riesil chrupanie na alfe a tam mu menili tusim homokineticky klb, ale este sa ho spytam Citovat
Cliwe Odesláno 2. červen 2010 Odesláno 2. červen 2010 Původně zaslal: shark734 Cliwe: tlmic by nemal taky chrupavy zvuk-buchot narobi ale skor taky tupy...ta guma z hadice je hruba cca 2mm...kamarat riesil chrupanie na alfe a tam mu menili tusim homokineticky klb, ale este sa ho spytam Já tam mam gumu max1mm tlustou. Má cenu zkoušet tam dávat tlustčí. Nemuže to byt uložení tlumiče? Citovat
shark734 Odesláno 2. červen 2010 Odesláno 2. červen 2010 Cliwe: ja by som tam skusil dat neco hrubsie...mas to za chvilu a za pokus nic nedas....za to ulozenie uz asi hej:myslim Citovat
omegascream Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 shark734: ty si to tam dával tiež tak, že kolesá boli na zemi? Citovat
georgegg Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 nevim jak shark, ale já sem auto nezvedal když sem to podkládal, lehnul sem si vedle něj a ráčnou rozdělal podložil a zase zadělal Citovat
omegascream Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 georgegg: super, presne toto som chcel vedieť, díkes....skúsim si to podložiť aj ja. Citovat
shark734 Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 ano kolesa boli na zemi a ja v jame...keby to mam zdvihnute tak to asi racnou zhodim zo zdvihaku lebo to bolo zatiahnute jak krava [upravil dne 3/6/10 shark734] Citovat
Y2K Odesláno 25. červen 2010 Odesláno 25. červen 2010 Tak musim sa pridat... Aj mne sa ozyva pri prejazde nerovnosti jemne tupe buchanie odpredu. Dokonca aj ked stojim na mieste a tocim volantom to jemne lupka. Horne ulozenie by to byt nemalo, to bolo menene tak 500 km dozadu. Napadli ma stabilizatory ale tie su pevne. Tak uz neviem co by to mohlo byt. To co sa tu pise skusim prestudovat na aute. To s tym riadenim by malo byt co zle? Citovat
urumov Odesláno 29. červen 2010 Odesláno 29. červen 2010 Mal som rovnaky problem..Pukanie v naprave ked boli vytocene kolesa v pomalej rychlosti (parkovanie) a jemne klepanie pocaj jazdy cez nerovnosti. V servise mi vymenili cap (nie cap riadenia, ale ten \"druhy\") A vsetko je zasa kludne a tiche...:aut Citovat
omegascream Odesláno 29. červen 2010 Odesláno 29. červen 2010 to by zaujímalo aj mňa lebo tento víkend som sa chystal ísť vložiť tú gumu a keď som si k tomu kľakol, zistil som, že už tam gumené podložky mám. A aj tak to praská keď je vlhko. Citovat
urumov Odesláno 30. červen 2010 Odesláno 30. červen 2010 No v mojom pripade to bol cap ramena. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.