Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: omegascream

tie silentbloky sa dajú vymeniť aj keď sú predné kolesá na zemi alebo to treba mať úplne zodvihnuté?

dyž jsem tam dával tenkou gumu, měl jsem kola na zemi a pod stabilizátorem hever(pro jistotu) nevim jak ostatní.

Ale pořád to vrže. Dneška pršelo, tak jsem to projel a hodně často to bylo slyšet. Mam pod tím hákem drřáku stabilizátoru tenkou gumu. Není to tím že tam musí být něco tlustčího?:myslim

Odesláno

po vystužení gumou 70% klepani zmizelo, ale klepaní se ozvyva, kdyz zatacim do prava a je tam nerovnost. jinak je ticho.

to rizeni, neresil nekdo? koukal sem, ze rizeni je za 11 tis. cca

[upravil dne 1/6/10 lucascz]

Odesláno

tak za pomoci georgegg-a som to vyriesil takto: na karoseriu kde sa zahakuje drziak silentbloku som dal gumennu hadicu a zatial to vyzera tak ze to pomohlo...uvidime casom

inak sory za kvalitu-mobil

este sa mi zda ze sa lahsie toci volantom:myslim

[upravil dne 2/6/10 shark734]

Odesláno
Původně zaslal: shark734

tak za pomoci georgegg-a som to vyriesil takto: na karoseriu kde sa zahakuje drziak silentbloku som dal gumennu hadicu a zatial to vyzera tak ze to pomohlo...uvidime casom

inak sory za kvalitu-mobil

este sa mi zda ze sa lahsie toci volantom:myslim

[upravil dne 2/6/10 shark734]

Já tam dal jen tenkou gumu. Může to být tim? Nemůže to dělat třeba tlumič?

Odesláno

Cliwe: tlmic by nemal taky chrupavy zvuk-buchot narobi ale skor taky tupy...ta guma z hadice je hruba cca 2mm...kamarat riesil chrupanie na alfe a tam mu menili tusim homokineticky klb, ale este sa ho spytam

Odesláno
Původně zaslal: shark734

Cliwe: tlmic by nemal taky chrupavy zvuk-buchot narobi ale skor taky tupy...ta guma z hadice je hruba cca 2mm...kamarat riesil chrupanie na alfe a tam mu menili tusim homokineticky klb, ale este sa ho spytam

Já tam mam gumu max1mm tlustou. Má cenu zkoušet tam dávat tlustčí. Nemuže to byt uložení tlumiče?

• O 4 týdny později...
Odesláno

Tak musim sa pridat...

Aj mne sa ozyva pri prejazde nerovnosti jemne tupe buchanie odpredu.

Dokonca aj ked stojim na mieste a tocim volantom to jemne lupka.

Horne ulozenie by to byt nemalo, to bolo menene tak 500 km dozadu.

Napadli ma stabilizatory ale tie su pevne.

Tak uz neviem co by to mohlo byt.

To co sa tu pise skusim prestudovat na aute.

To s tym riadenim by malo byt co zle? :myslim

Odesláno

Mal som rovnaky problem..Pukanie v naprave ked boli vytocene kolesa v pomalej rychlosti (parkovanie) a jemne klepanie pocaj jazdy cez nerovnosti. V servise mi vymenili cap (nie cap riadenia, ale ten \"druhy\")

A vsetko je zasa kludne a tiche...:aut:aut

Odesláno

to by zaujímalo aj mňa lebo tento víkend som sa chystal ísť vložiť tú gumu a keď som si k tomu kľakol, zistil som, že už tam gumené podložky mám. A aj tak to praská keď je vlhko.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...