Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ted jsem si všim že když zapnu klimu začne mi blikat spotka,klima chladí,motor se nepřehřívá takže sehara nejspíš běží..nesetkal se s tím někdo??našel jsem jen něco o starém modelu jinak nic..:myslim

[upravil dne 19/3/10 dobrmik]

Odesláno

Sahary nejspíš běží...myslím že moc neběží, nám to na 406 dělalo taky. Zoxidovany relátka na spínaní rychlostí ventilátorů. Rozdělat, očistit konatky a mělo by to jet. (my sme 2 relátka měnily cely, pač už byly moc zoxidovany)

Guest servisman
Odesláno

při zapnutí klimy by se měla rozběhnot sahara ventilátory na pomalou rychlost,mne to nedělalo a nakonec jsem se setkal jak jsem zkontroloval relátka,která jsou umístěna na předku za maskou a u jednoho byl upadlý drát a tím pádem se větráky netočily.|Po napojení drátu se rozběhly.Pak taky může býti jedno z těch relé špatný.

Odesláno

no mne to len preblikne. Na tie relátka vpredu som pozeral a aj som jedno vymenil, ale mal som pokoj asi pol roka a teraz to znova robí. A k tomu sa mi v pohode púšťajú oba stupne a už neviem, že čo ďalej. Ale ten odpadnutý drôt musím ešte pozrieť. On odpadnutý nemusí byť, ale môže hrdzavieť

Guest servisman
Odesláno

nevím já koukl na tu svorkovnici a vzadu byl upadlý drát a proto nemakalo.nejde jen o relátka ale to co je za nimi,kolikrát drží kabel na vlásku či jen za izolaci.Jinak jsou tam tři relátka dvě spínací a jedno přepínací.Pokud je uni tak jsou všechny tři stejný

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...