dobrmik Odesláno 19. březen 2010 Odesláno 19. březen 2010 ted jsem si všim že když zapnu klimu začne mi blikat spotka,klima chladí,motor se nepřehřívá takže sehara nejspíš běží..nesetkal se s tím někdo??našel jsem jen něco o starém modelu jinak nic.. [upravil dne 19/3/10 dobrmik] Citovat
pp205 Odesláno 19. březen 2010 Odesláno 19. březen 2010 vetsinou rele ci drat u rele pod maskou Citovat
tomasuli Odesláno 24. březen 2010 Odesláno 24. březen 2010 A kde si našiel o OLD modelu? Lebo mne to robí a mám Old model Citovat
Opl405 Odesláno 24. březen 2010 Odesláno 24. březen 2010 Sahary nejspíš běží...myslím že moc neběží, nám to na 406 dělalo taky. Zoxidovany relátka na spínaní rychlostí ventilátorů. Rozdělat, očistit konatky a mělo by to jet. (my sme 2 relátka měnily cely, pač už byly moc zoxidovany) Citovat
Guest servisman Odesláno 24. březen 2010 Odesláno 24. březen 2010 při zapnutí klimy by se měla rozběhnot sahara ventilátory na pomalou rychlost,mne to nedělalo a nakonec jsem se setkal jak jsem zkontroloval relátka,která jsou umístěna na předku za maskou a u jednoho byl upadlý drát a tím pádem se větráky netočily.|Po napojení drátu se rozběhly.Pak taky může býti jedno z těch relé špatný. Citovat
tomasuli Odesláno 24. březen 2010 Odesláno 24. březen 2010 no mne to len preblikne. Na tie relátka vpredu som pozeral a aj som jedno vymenil, ale mal som pokoj asi pol roka a teraz to znova robí. A k tomu sa mi v pohode púšťajú oba stupne a už neviem, že čo ďalej. Ale ten odpadnutý drôt musím ešte pozrieť. On odpadnutý nemusí byť, ale môže hrdzavieť Citovat
Guest servisman Odesláno 24. březen 2010 Odesláno 24. březen 2010 nevím já koukl na tu svorkovnici a vzadu byl upadlý drát a proto nemakalo.nejde jen o relátka ale to co je za nimi,kolikrát drží kabel na vlásku či jen za izolaci.Jinak jsou tam tři relátka dvě spínací a jedno přepínací.Pokud je uni tak jsou všechny tři stejný Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.