montana807 Odesláno 17. březen 2010 Odesláno 17. březen 2010 mam ten isty problem, auto sa obcas dusi, straca vykon atd. v 10 servisoch bolo 10 moznosti, a uz mam za sebou vymenu filtrov cim sa to trocha zlepsilo,ale neodstranilo. a nez zacnem riesit ine veci, zacal som tankovat na shell v-pover diesel,a zatial nic,ale este ubehol kratky cas nato abi som zistil ci to pomaha. ma niekto s tymto skusenost ako to odstranit? Citovat
pavel77 Odesláno 25. březen 2010 Odesláno 25. březen 2010 Ahoj, pokud diagnostika nic nehlásí (jako třeba AGR ventil) tak leda nějaká netěsnost, že by to přisávalo vzduch. Zkus popřemýšlet, co se naposledy měnilo v motoru. Citovat
bibo807 Odesláno 25. březen 2010 Odesláno 25. březen 2010 no a co takhle turbo:myslim mi taky začina lenivět auto a pořad žere olej a myslim si že to je turbo protože mam zeslimpane trubky od turba a u interkuleru to kape sem tam ale spiš to asi fouka do motoru ten olej Citovat
Wensdy Odesláno 25. březen 2010 Odesláno 25. březen 2010 montana807: Moje taky někdy ztatí výkon. Mám ten samej motor co ty. Je tady přímo vlákno o těchto problémech kde se toto řeší a nebo pokouší řešit Přesuň se tam ať se ten problém řeší na jednom místě. Citovat
montana807 Odesláno 12. duben 2010 Autor Odesláno 12. duben 2010 odkedy tankujem shell vpower diesel tak to zatial neurobilo. zeby tie auta boli take haklive na druh nafty? Citovat
golias Odesláno 12. duben 2010 Odesláno 12. duben 2010 mě to dělalo takových každých 500-600km Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.