Edison Odesláno 26. duben 2010 Odesláno 26. duben 2010 Plácaj tam nesmysly: \"... s naklápěním...\" Hehehehe... Je to normální čočkový bixenon. Z toho druhého obchodu... zase je mi divný, že to není se slimm ballastama... Zdá se, že je potřeba vybrat aspoň solidní obchod, kde vědi, o čem mluvěj... [upravil dne 26.4.2010 Edison] Citovat
309GT Odesláno 26. duben 2010 Odesláno 26. duben 2010 Původně zaslal: Fanyno026 Tohle jsou H4 ja potrebuji H7 a pujde mi to do peugeota 406 to ma naky jiny konektory ? Aha...no vidíš,já zrovna H7 čočky teď prodal:D Má to jiný konektory no Citovat
ThorR Odesláno 26. duben 2010 Odesláno 26. duben 2010 nepotrebujes solidni obchod kdyz tomu rozumis sam. Citovat
Fanyno026 Odesláno 26. duben 2010 Autor Odesláno 26. duben 2010 ThorR:A ty vis kde to koupit ? Citovat
ThorR Odesláno 26. duben 2010 Odesláno 26. duben 2010 Já je nepotrebuju, takze nevim kde presne. Hledat bys mel ale sam. Hlavni je at tam mas H7 cocky, vybojky 2ks, vymeniky 2ks a komplet kabelaz. Navod najdes v odkaze ktery jsem daval vyse. Citovat
Fanyno026 Odesláno 26. duben 2010 Autor Odesláno 26. duben 2010 Prosim poradte mi kde to mam koupit a co presne ja se v tom nevyzna prosim kdyz tak odkaz kde to koupim Citovat
309GT Odesláno 26. duben 2010 Odesláno 26. duben 2010 http://www.xenony-zlin.cz/z285-BiXenone-projektorove-cocky-s-Angel-eyes-H7.html Jestli máš H7 tak tu to máš Jen mě nejde do hlavy jak můžou být H7 Bi-Xenony:myslim Vždyť nemáš jednu řárovku na potkávací i dálková světla,ne? Citovat
martis Odesláno 26. duben 2010 Odesláno 26. duben 2010 http://www.xenony-zlin.cz/z285-BiXenone-projektorove-cocky-s-Angel-eyes-H7.html na tej stranke pisu ze \"Bi-Xenonové čočky s elektronickým překlápěním světla potkávací/dálková\" co sa mi zda hlupost.len pre objasnenie to aj ked kupim z hoci akeho obchodu automaticke naklapanie svetiel to nebude mat ze? myslim tym ze sa budu naklanat podla zatazenia auto. Citovat
309GT Odesláno 26. duben 2010 Odesláno 26. duben 2010 Ne,to určitě mít nebude,to by musel mít už světlomet od výroby Citovat
ThorR Odesláno 26. duben 2010 Odesláno 26. duben 2010 Presne tak, a co se tyka ze H7 nemuze byt bixenon je blbost. Muze, akorat kdyz se prepne ohnisko v cocce na dalkove, rozsviti se i original dalkove. Ale to se da odpojit, ale cim vice tim lepe Citovat
309GT Odesláno 26. duben 2010 Odesláno 26. duben 2010 Ono třeba H4 bi-xenony jsou taky myslím jednovlákna,ale naklápí se tam clonka před výbojkou:myslim Třeba je to totéž,ale spíš asi ne,to se mi zdá jako blbost.... Citovat
Strejdakopec Odesláno 27. duben 2010 Odesláno 27. duben 2010 bixenony se převážně používají při světlech pro patici h4 kvůli tomu jak píše 309gt že proto že je ve světle pouze jedna žárovka tak při přepínání tlumených a dálkových se v čočce naklápí nebo posouvá clonka,narozdíl od xenonů kde buď svítí nebo nesvítí....já opsobně začínám leštit světla na old modelu a doufám že se to povede protože chci kupovat jeden pár bixenonů na dálkové a jeden pár xenonů na tlumené takže mi budousvítit obě paraboly xenonem.....i když jsem přemýšlel o těch bixenonech do každé paraboly...jediný čeho se bojím že pokud mi budou svítit 4 xenonové výbojky jako tlumené světla tak to možná nebude pro protijedoucí žádná slast... takže bych uvítal názory těch kteří sa tím mají zkušenost Citovat
309GT Odesláno 27. duben 2010 Odesláno 27. duben 2010 Když by jsi to měl obojí v čočkách tak to bude v pohodě,ale jestli to dáš bez čoček a do vyleštěného skla,bude to hrozně oslňovat jak na potkávací ve dne,tak v noci...nejlepší by bylo sehnat dvě sady nebo alespoň třeba čočky z Angel Eye\'s nebo třeba z origo světel z koncernu (passat,octavia) Ale narovinu říkám,poštelovat čočky do normálního světla aby jsi ty viděl a viděli i proti tobě,není sranda.Dělal jsem to a než to vychytáš uteče hodně vody a projede se hodně benzínu:D Jestli teda chápu dobře že by jsi chtěl 2X Bi-xenony,že by ti svítili v předu 4 čočky:myslim Ale na xenon opravdu jen čirá skla a hlavně čočku,je to sice už ohraná písnička ale tak to má být....taky jsem tomu nevěřil,ale pak jsem sundal sklíčko ze světla,dal tam xenon a byl to děs,ani já ani protijedoucí by nikdy neviděli nic... Citovat
ThorR Odesláno 27. duben 2010 Odesláno 27. duben 2010 Přesně tak. A nepotřebuješ dvě sady, uplne staci kdyz budes mit bixenon v cocce a z origo dalkovych vytahnes zarovky a je to. Stejne bys potom nepoznal jestli ti sviti 4 cocky nebo jen 2 protoze ten kuzel by byl z 95% stejny. Citovat
Fanyno026 Odesláno 27. duben 2010 Autor Odesláno 27. duben 2010 ubec tady nicemu nerozumim ale v poho:super Takze mam koupit bixenon H7 angel se vsim co k tomu potrebuji a bude mi to svitit jako potkavaci a i dalkove ?Chapu to dobre nebo musim koupit 2pary ? Citovat
ThorR Odesláno 27. duben 2010 Odesláno 27. duben 2010 Kup si 1 par. A jako dalkove ti budou sviti jak bixenon tak origo dalkove. Citovat
Fanyno026 Odesláno 27. duben 2010 Autor Odesláno 27. duben 2010 Koupim jeden par a dam je misto potkavacich a dalkove zarovky vyndam a bude mi to fungovat jako bixenon dalokove a potkavaci dohromady je to tak ? Citovat
309GT Odesláno 27. duben 2010 Odesláno 27. duben 2010 Tak nějak ano,ale asi bude nejhorší sehnat přechodky z H7 na H4:myslim Citovat
309GT Odesláno 27. duben 2010 Odesláno 27. duben 2010 Původně zaslal: Fanyno026 ubec tady nicemu nerozumim ale v poho:super Takze mam koupit bixenon H7 angel se vsim co k tomu potrebuji a bude mi to svitit jako potkavaci a i dalkove ?Chapu to dobre nebo musim koupit 2pary ? No,ono je to složitější v tom,že ty H7 projektory nebudou BI-xenony ale jen xenony (nebude tam vysouvací clonka),nebo jsem to tedy ještě neviděl Spíš bych to řešil tak že bych koupil ty H7 projektory a do dálkových bych dal lepší žárovky,třeba Night Breakery nebo jak se tomu nadává....na dálky by ti přisvěceli ke xenonům a bylo by to v pohodě. Když máš H7 a H7 nebo H1 v dálkách,tak dálková žárovka se zapne ale potkávací svítí s ní společně,ne?Nejde jen jedna nebo druhá Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.