Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Caute idem si v piatok pekne po dialnici na tempomate 120 navolim 145 zacne pridavat zrazu trhlo motorom a vypol sa...po vyradeni sa rozblikalo low oil pressure nizky tlak oleja ale to pripisujem velkej rychlosti s vypnutym motorom. Po zajdeni na krajnicu a znovu nastartovani vsetko v pohode. Kamarat mi poradil ze za to moze spinavy egr ventil nech ho vycistim. Chcem sa opytat moze to byt egr ventil? pomoze vycistenie? stalo sa to niekomu ako to riesil? Dik

Odesláno

pri 145 km/h ti vypol motor :( :( :(

no nechcel by som

trochu mi to pripomenulo, v pneuservise mi jedno koleso nedotiahli vobec, pri 160km/h na dialnici mi zacalo auto poskakovat, az pri dalsom zastaveni som zistili ze sroby na lavom zadnom kolese sa dalo povolit prstami :bojim

samozrejme ty mas iny problem, ale bud rad ze si v poriadku zastavil

Odesláno

ale inak na mojom bol tiez meneny EGR ventil, snad by si mohol zajst na diagnostiku a v historii by mohli najst chybu co to spravila. Nic ine ti ani v podstate neostava. ALebo jazdit dalej a pockat ci sa to este objavi. Zeby zla nafta aj?

Odesláno

debilny internet neviem preco to tam skocilo tri krat..no je to neprijeme hlavne ked clovek ide predbiehat a neskapal v 145 ale asi v 130 km/h na 145 bol nastaveny

Odesláno

Když jsem měl podobný problém,dia ukazovala nízký tlak nafty.nechal jsem motor pročistit tec 2000. Zpočátku kontrolka stejně svítila,takže jsem si myslel že to nepomohlo ale pak to jednou zhaslo a je klid.Je pravda že mezi tím proběhla větší udržba takže jsou všechny filtry nový.

Když to shrnu,mohlo by to bejt: - paliv filtr

- vysokotlakě čerpadlo

- egr ventil

Na začátek bych volil to pročištění - je nejlevnější

Odesláno

Měl jsem na 2.2i teď podobný problém. Při prudkém přidání plynu auto občas na několik desetin vteřiny chcíplo, ale kvůli zařazené rychlosti se zas hned nahodilo, takže to ve výsledku bylo takové velké škubnutí a zůstala svítit kontrolka motoru. Na vině byl špatný snímač el. plynu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...