HonzaZ Odesláno 15. březen 2010 Odesláno 15. březen 2010 Mě na 406ce také uteklo medium. Nechal jsem to naplnit a po cca 3 měsících znova. Nakonec dali nové ventilky a byl pokoj. Nejlepší je si připlatit a dát tam barvivo do media a pak se lépe zjišťuje únik. [upravil dne 15/3/10 HonzaZ] Citovat
shark734 Odesláno 15. březen 2010 Odesláno 15. březen 2010 ja uz chodim bez klimy asi rok....skusali aj farbivo ale na viditelnom miestne nic nenasli, tak z toho vyslo ze to unika niekde za motorom...a moc lacne to asi nebude, kedze musi ist von:myslim Citovat
Iceman1980 Odesláno 21. březen 2010 Autor Odesláno 21. březen 2010 No tak už je po problému Díra v chladiči Zepředu pod ventilátorem Cena nového přes kamoše u ACI 3700 kč Nevím jestli se vyplatí opravovat starý prý to rupne někde vedle Prý to je od soli Divný Octavii co jsem měl před tím byla 10 let stará a OK Peugeot 4 roky starej jezdil ve španělsku kde sůl asi moc neznaj a po první zimě v čechách díra ACH JO !!!! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.