Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim chtel bych si koupit do mé 106ky nějaké lepší repro než jsou origo. Cena tak do 1200kč víc si momentáně nemůžu dovolit. ;)

Máte s nějakými dobrou zkušenost ?

díky za pomoc

Odesláno
Původně zaslal: peugeot09

Koupit si lepší reproduktory a čekat, že se stane zázrak je nesmysl. Pokud ti zvuk nesedne, tak radši vyměň rádio, přínos bude větší.

Kvalitní rádio je samozřejmě základ....o tom žádná.

To Jadek: teď jsem si uvědomil, že repro v odkazu je 16,5 cm, nevím jaké má 106...ale typuju, že 13 cm.

Odesláno

Jasně, 13 cm - to jsem si myslel, určitě něco v tom e-shopu vybereš.... popř. ti tam velice ochotně poradí....

Už jsem to tu několikrát psal, když jsem vyměnil orig. autorádio za jiný (JVC) zvuk se rapidně zlepšil, po výměně všech repro a vytlumení dveří bylo zlepšení také velké. Nakonec JVC přestalo hrát CD... teď tam mám Kenwood a zvuk je taky o trochu lepší....ale pořád to není ono...konkrétně u 307 je umístění repra nešťastně řešený...když sednu třeba do Octavie se sériovým audio vybyvením tak to tam pořád hraje líp :fnuk

Odesláno

Peugeot09: No dobře napsal sem to tam spatne, proste rádio mám nový, repro co mám v aute (13cm) mi chrastí a to to nemám vůbec nahlas. Už jsou asi po smrti, tak hledám nový ;)

Odesláno

jadek: Řešíš následky, ale ne příčinu. Buď autorádio může do reproduktorů při limitaci pouštět SS složku, která jednoduše usmaží kmitačku (aniž bys využil jen zlomek zatížitelnosti reproduktoru), nebo jsi překročil maximální výchylku membrány, former narazil do středícího prstence...a reproduktory chrastí. Ať tak či jinak, vyřešil bych nejdřív důvod, proč k téhle situaci došlo, abys po měsíci, dvou nemusel řešit ten samý problém. ;)

Na tvém místě bych nejdřív rozdělal chrastící reproduktory a mrknul se na kmitačku + former. Pak budeš vědět, k čemu vlastně došlo a nebude pro tebe problém tuhle situaci vyřešit, aby se nic podobného už nestalo.

[upravil dne 18/3/10 peugeot09]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...