bubakkaja Odesláno 14. březen 2010 Odesláno 14. březen 2010 Ahoj diagnostika mi pise ze nemam uzavrene vicko nadrze a pritom v akcnich clenech vidim ze tam je a kdyz ho povolim a podivam se tak tam neni?Nevite kde jsou kabely od te civky ktera to snima nebo v cem byva problem.Auto se mi zda malinko lenivejsi.Ma zatah az tak od 2000 otacek.Vymenil jsem podtlakovou hadicku na swirl.Ta byla styrela,ostatni se zdaji byt ok.Menil jsem vahu. [upravil dne 14.3.10 bubakkaja] Citovat
kobr Odesláno 14. březen 2010 Odesláno 14. březen 2010 Protože máš otevřenou nádrž, tak aspoň zjistil počítač, nediv se, že řídící jednotka motoru dostala příkaz dodržovat přiměřeně rychlou jízdu do servisu na opravu víčka nádrže. Prosím, popiš závadu srozumitelně. Citovat
Fr3sh Odesláno 14. březen 2010 Odesláno 14. březen 2010 Penboze to vubec nechapu...ukazuje ze tam neni, ty vis ze tam je, ale kdyz to otevres tak tam neni? Paneboze nebyl to moc silnej material na tebe? :roker Citovat
bubakkaja Odesláno 15. březen 2010 Autor Odesláno 15. březen 2010 Samozrejme ze tam vicko mam i s magnetama.Ale kdyz auto pripojim na diag hlasi mi to ze chybi uzaver palivove nadrze.Vymazu chybu zapnu vypnu klicek a pise znova ze chybi uzaver nadrze,tak jdu do akcnich clenu a tam mi pise ze vicko je ok a kdyz ho povolim pise ze tam uz neni.nasroubuju a píse ok.Tak proc mi v motoru vypisuje tuhle chybu ? Lepsi?? Citovat
kobr Odesláno 15. březen 2010 Odesláno 15. březen 2010 Takže diag hlásí, chybí uzávěr nádrže. Ty ho vyndáš, nandáš, máš jej tam a hlásí chybu? Nemtudom maďarom! Na takové hlášky se můžu vyprdnout. Na přístrojovce ti svítí kontrolka? Ta taky hlásí neuzavření nádrže. Pak tam je kopanec v elektrice. Naozaj. Projdi si schéma zapojení. Co s tím? Funguje všechno, tak jak má? Ano? Tak hlášky neřeš. [upravil dne 15/3/10 kobr] Citovat
bubakkaja Odesláno 15. březen 2010 Autor Odesláno 15. březen 2010 No je to mrdka francouzska.Moje prvni co se sere.Predtim xsara,xantia,205,306 a nic.Ale Nemec mi nesmi domu:D.Seru na to necham fap kuchnout a uvidim. Citovat
kobr Odesláno 28. březen 2010 Odesláno 28. březen 2010 nikdo neodpověděl a tak dáváš dotaz na dieselpower forum? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.