Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj diagnostika mi pise ze nemam uzavrene vicko nadrze a pritom v akcnich clenech vidim ze tam je a kdyz ho povolim a podivam se tak tam neni?Nevite kde jsou kabely od te civky ktera to snima nebo v cem byva problem.Auto se mi zda malinko lenivejsi.Ma zatah az tak od 2000 otacek.Vymenil jsem podtlakovou hadicku na swirl.Ta byla styrela,ostatni se zdaji byt ok.Menil jsem vahu.

[upravil dne 14.3.10 bubakkaja]

Odesláno

Protože máš otevřenou nádrž, tak aspoň zjistil počítač, nediv se, že řídící jednotka motoru dostala příkaz dodržovat přiměřeně rychlou jízdu do servisu na opravu víčka nádrže.:D

Prosím, popiš závadu srozumitelně.

Odesláno

Samozrejme ze tam vicko mam i s magnetama.Ale kdyz auto pripojim na diag hlasi mi to ze chybi uzaver palivove nadrze.Vymazu chybu zapnu vypnu klicek a pise znova ze chybi uzaver nadrze,tak jdu do akcnich clenu a tam mi pise ze vicko je ok a kdyz ho povolim pise ze tam uz neni.nasroubuju a píse ok.Tak proc mi v motoru vypisuje tuhle chybu

?

Lepsi??

Odesláno

Takže diag hlásí, chybí uzávěr nádrže. Ty ho vyndáš, nandáš, máš jej tam a hlásí chybu? Nemtudom maďarom!:mrk Na takové hlášky se můžu vyprdnout. Na přístrojovce ti svítí kontrolka? Ta taky hlásí neuzavření nádrže. Pak tam je kopanec v elektrice. Naozaj. Projdi si schéma zapojení. Co s tím? Funguje všechno, tak jak má? Ano? Tak hlášky neřeš.

[upravil dne 15/3/10 kobr]

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...