Y2K Odesláno 15. březen 2010 Odesláno 15. březen 2010 Ja osobne mam zrejme troska este vyhodu ze xenony su v aute dorobene ako do vyroby, nikde nic netrci, vsetko je schovane pekne v parabole svetla. Okrem toho ich mam este v TP Citovat
rootsky Odesláno 15. březen 2010 Odesláno 15. březen 2010 Xenony do TP tak to si hýčkej a ještě připsat 18\" 19\" kola k tomu a víc by člověk ani nepotřeboval ke štěstí ...Tak to leda že bych mazla zaregistroval v D ? Citovat
Y2K Odesláno 15. březen 2010 Odesláno 15. březen 2010 Neviem ako sa tam dostali, uz som to tak kupil. Do TP sa mi osobne podarilo zapisat 17tky. Viac uz neslo. Myslim ze bohato stacia... Citovat
Besir Odesláno 8. listopad 2010 Odesláno 8. listopad 2010 Už měl někdo z Vás vyndaná světla z coupe ? Pokud je vyndáte tak na spod světla je výlisek pro HID, krásně tam pásnout (nutno něžně přitlačit, jdou ztuha aby při první díře nevypadly). Pak Vám v tom výlisku zbyde eště místo kam vykroužíte díru na průchodku a kabely se schovají pod světlo, jediné co Vám tedy kouká je origo kabel ;-) Co se týká odstřiků, mam dvě coupé, obě v celkem slušné výbavě a se střešním oknem. Ani u jednoho nemám odstřik světel, ale pakliže sundám nárazník tak mám u obou v nádobce druhé čerpadýlko právě na odstřik, jen kabel co je k němu přivedený není zapojen a hadička je zaslepená. Krom toho mám doma eště model a ten je také bez odstřiku ;-) a dokonce aj bez střešního okna :-D Také mám doma nárazník z nového modelu kde také odstřiky nejsou, ale jak sem zjistil tak je pro ně na všech nárazních příprava. Takže tolok práce to nebude, ale kupovat nové v peugeotu bych asi nechtěl. Citovat
chechet Odesláno 9. listopad 2010 Odesláno 9. listopad 2010 Xenony do TP tak to si hýčkej a ještě připsat 18\" 19\" kola k tomu a víc by člověk ani nepotřeboval ke štěstí ...Tak to leda že bych mazla zaregistroval v D ? mne se povedlo si nechat do TP zapsat i 18\". argumentoval jsem kopii nemeckeho TP, kde byly zapsane jak 18\" kola, tak pneumatiky 235/40/18, tak snizeni podvozku. Citovat
jozefsv Odesláno 9. listopad 2010 Odesláno 9. listopad 2010 chechet- ked to raz mas v tp musia ti to uznat a zapisat v akejkolvek krajine,takze to je normalka Citovat
acron Odesláno 22. listopad 2010 Odesláno 22. listopad 2010 vykašli sa na cele xenony pokial ich nemaš orginal na aute je to moj nazor ked som kupil svoje cupatko tiež som nad takymi hlupostami premyšlal a nakoniec zvytazil rozum Citovat
jozefsv Odesláno 22. listopad 2010 Odesláno 22. listopad 2010 vykašli sa na cele xenony pokial ich nemaš orginal na aute je to moj nazor ked som kupil svoje cupatko tiež som nad takymi hlupostami premyšlal a nakoniec zvytazil rozum tak rozum hovoris.coupe ma svetla na hovno.skus si xenony a potom rozpravaj Citovat
asaad Odesláno 23. listopad 2010 Odesláno 23. listopad 2010 Muzu jenom potvrdit ze xenony v coupe jsou daleko lepsi nez klasicka zarovka.Jezdim s nima 2,5 roku a zadny problem...da se dodelat i automaticke nastavanei vysky svitivosti, to vyjde zhruba na 3,5tisice. Treba zde : http://www.cybertronic-labs.cz/product/detail?id=19 [upravil dne 23/11/10 16:06 asaad] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.