Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ja osobne mam zrejme troska este vyhodu ze xenony su v aute dorobene ako do vyroby, nikde nic netrci, vsetko je schovane pekne v parabole svetla.

Okrem toho ich mam este v TP :papa

Odesláno

Xenony do TP tak to si hýčkej :papa a ještě připsat 18\" 19\" kola k tomu a víc by člověk ani nepotřeboval ke štěstí :D...Tak to leda že bych mazla zaregistroval v D :super?

• O 7 měsíců později...
Odesláno

Už měl někdo z Vás vyndaná světla z coupe ? Pokud je vyndáte tak na spod světla je výlisek pro HID, krásně tam pásnout (nutno něžně přitlačit, jdou ztuha aby při první díře nevypadly). Pak Vám v tom výlisku zbyde eště místo kam vykroužíte díru na průchodku a kabely se schovají pod světlo, jediné co Vám tedy kouká je origo kabel ;-)

Co se týká odstřiků, mam dvě coupé, obě v celkem slušné výbavě a se střešním oknem. Ani u jednoho nemám odstřik světel, ale pakliže sundám nárazník tak mám u obou v nádobce druhé čerpadýlko právě na odstřik, jen kabel co je k němu přivedený není zapojen a hadička je zaslepená. Krom toho mám doma eště model a ten je také bez odstřiku ;-) a dokonce aj bez střešního okna :-D

Také mám doma nárazník z nového modelu kde také odstřiky nejsou, ale jak sem zjistil tak je pro ně na všech nárazních příprava. Takže tolok práce to nebude, ale kupovat nové v peugeotu bych asi nechtěl.

Odesláno
Xenony do TP tak to si hýčkej :papa a ještě připsat 18\" 19\" kola k tomu a víc by člověk ani nepotřeboval ke štěstí :D...Tak to leda že bych mazla zaregistroval v D :super?

mne se povedlo si nechat do TP zapsat i 18\". argumentoval jsem kopii nemeckeho TP, kde byly zapsane jak 18\" kola, tak pneumatiky 235/40/18, tak snizeni podvozku. :)

• O 2 týdny později...
Odesláno

vykašli sa na cele xenony pokial ich nemaš orginal na aute je to moj nazor ked som kupil svoje cupatko tiež som nad takymi hlupostami premyšlal a nakoniec zvytazil rozum

Odesláno
vykašli sa na cele xenony pokial ich nemaš orginal na aute je to moj nazor ked som kupil svoje cupatko tiež som nad takymi hlupostami premyšlal a nakoniec zvytazil rozum

tak rozum hovoris.coupe ma svetla na hovno.skus si xenony a potom rozpravaj

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...