MilanF1 Odesláno 12. březen 2010 Odesláno 12. březen 2010 Zajímá mě, zda je rádio v P306 na nějaké slušné úrovni (mám RB1 a ovládání pod volantem). Do dveří jsem dal nové repro a nehraje to o moc lépe, dozadu chci dát ovály 6x9. Měl jsem to v P309, kde je 15 let starý Clarion (4x20W) a hrálo to tam parádně. Jde mi o to, zda to na originální rádio bude hrát slušně, nebo se vyplatí tam hodit toho Clariona. Ještě mě zajímá zapojení, zda tam je klasika ISO (oba = přívod + repro). Ovládání pod volantem asi po výměně rádia nepůjde, narozdíl od P309 není tak dole. Určitě jste někdo to rádio měnil, tak prosím o postřehy. Díky. Citovat
MilanF1 Odesláno 12. březen 2010 Autor Odesláno 12. březen 2010 Ještě se chci zeptat, zda jste někdo zapojoval rádio Pioneer? Já jsem od známého dostal jeden starší model, označení ted nevím, ale má to celoskleněný display, který se vyklápí pro odejmutí. Myslím, že tak před deseti lety to bylo dost luxusní rádio (vzadu je šíleně cinch konektorů). Já jsem to zkoušel zapojil přes ISO do P309, ale vůbec se nespustilo, to nechápu. Jakékoli jiné mi tam běhalo. Dokonce po čase se mi do ruky dostal ještě jeden model Pioneer - ten samý, jenom na CD - a ten samý problém, po zapojení nereagovalo Dost mě to štvalo, chtěl jsem koupit sub (ten Clarion bohužel nemá výstup na zesík), bohužel z toho sešlo. Citovat
peugeot09 Odesláno 12. březen 2010 Odesláno 12. březen 2010 Už asi po moliónté první-výkon a kvalita zvuku nemá nic společného. [upravil dne 12/3/10 peugeot09] Citovat
MilanF1 Odesláno 12. březen 2010 Autor Odesláno 12. březen 2010 OK, s tím se jsem počítal. Tak se tedy zeptám, zda je problém zapojit jiné rádio (ISO)? Popřípadě, aby mi někdo řekl, zda měl problémy s Pioneerem. Citovat
peugeot09 Odesláno 12. březen 2010 Odesláno 12. březen 2010 309ku jsem zatím neřešil, ale pokud má standardizované konektory pro rádio a reproduktory (což by měla mít), tak nevidím problém. Maximálně může být někde přerušení, zkrat, vyhořelá pojistka...možností je spoustu. Citovat
MilanF1 Odesláno 12. březen 2010 Autor Odesláno 12. březen 2010 Je tam klasika ISO. Měl jsem tam asi tři rádia a všechny běžely. Pojistka je tam OK. Dokonce jsem zkoušel prohodit přívod a zem (potom praskla). Nevím, kde je chyba. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.