martis Odesláno 10. březen 2010 Odesláno 10. březen 2010 errice ja som uz davnejsie na tom spekuloval,ale dosiel som tomu ze sa mi to neda aktivovat v bsi,ale konplet pripravu kablov tam mam,len mi treba kupit packu,vypinac,a spinace na pedale.cize ked toto dam bude to fungovat?alebo treba kupit este nejaku rj tempomatu??som videl ze maju nejaku somarinu na sacom potrubi ako je skrtiaca klapka, to mi treba?keby to fungovalo bolo by to super!! mam tam komplet pripravu kablov.takze u mna to znamena ze bsi z tempomatom nema nic spolocne ze??? Citovat
martis Odesláno 10. březen 2010 Odesláno 10. březen 2010 dam to foto co je nas service box,a tam fakt nejde do bsi, cize vyzera to nadejne len zistit co mi treba vsetko kupit akrem toho co sme pisali vyssie a bude super.dam foto [upravil dne 10/3/10 martis] Citovat
HonzaZ Odesláno 10. březen 2010 Odesláno 10. březen 2010 Ano, toto je to schema na auto bez MPX. Citovat
martis Odesláno 10. březen 2010 Odesláno 10. březen 2010 toto je scgema podla serviceboxu na moje auto,cize dokupim tie veci a malo by mi to fungovat?netreba nic aktivovat v bsi??toto co je pod cislom 7310 toto bude asi ta rj tempomatu ze?? Citovat
HonzaZ Odesláno 10. březen 2010 Odesláno 10. březen 2010 Tady je co jaká verze BSI umí Pro 406 restyl bez MPX Citovat
HonzaZ Odesláno 10. březen 2010 Odesláno 10. březen 2010 a tady pro 406 restyl s MPX od DAM 9001 Citovat
martis Odesláno 10. březen 2010 Odesláno 10. březen 2010 toto je super co si dal ten obrazok cize ked mam b4,a vsetko co tam pod b4 patry tak to bude fungovat/?? stale lepsie a lespie spravy Citovat
martis Odesláno 10. březen 2010 Odesláno 10. březen 2010 tu dam foto co som myslel tu misku na saciom potruby asi aj toto mi treba ze? Citovat
martis Odesláno 10. březen 2010 Odesláno 10. březen 2010 a toto bude ta rj tempomatu ze pod cislom 1?? Citovat
HonzaZ Odesláno 10. březen 2010 Odesláno 10. březen 2010 Musíš ale rozlišovat, zda máš auto s multiplexem, či ne. Rozhodující je tam DAM 9001. Jinak co je u které BSI vyplněné to umí. Zcela bezpečně se pozná verze BSI na diagnostice. Dnes ověřeno. [upravil dne 10/3/10 HonzaZ] Citovat
martis Odesláno 10. březen 2010 Odesláno 10. březen 2010 jaj mam bez multiplexu a dam je tam 8206.ja mam oznacenie na bsi b4.akurat si to prekladam ten obrazok atie 2 obrazky co som dal vyssie toto mi treba vsetko kupit ze? tieto veci tam nemam,ale priprava na vsetko tam je. Citovat
Ericce Odesláno 10. březen 2010 Odesláno 10. březen 2010 to matris: to právěže na 100 procent nevím. já jsem řešil tempomat na 406 99 old model pak 406 2002 new model MUX. takže ted když jsi tam dal ti obrázky si měl splatl. nevím zda to není treba na old model všechno co si psal počnouc RJ a škrtíci klapku. skus hledáni. mnohokrát se to tu probíralo a dve vlákna jsou nekolik desti násobne. já jsem ti psal čo co jsem já určo nepotreboval + páčku a spínač to jsem samo potreboval hodne štestí Citovat
martis Odesláno 10. březen 2010 Odesláno 10. březen 2010 mne sa zda ze ja mam taky medzy model,mam sice bsi,ale nemam mux a tieto obrazky mam so service box a aj ta chcema tempomatu je presne ma moj model podla vin cisla.ty mas zase mux a tty podla toho potrebujes aktivovat bsi,ale ja nemam mux takze rj asi tempomatu tam musi byt,mam este aj pripravu na tu rj tempomatu hned vedla ventilatora kabiny mi tam trci koncovka.skusim neico pohladat,ale asi 80% sa tu riesili diezle,cize benzin je toho dost malo.na diezlu zalezi nejake cislo na rj motora.dufam ze ssa to podary . Citovat
HonzaZ Odesláno 10. březen 2010 Odesláno 10. březen 2010 Máš normálně nový model z počátku výroby (vyroben 28.4.1999), který je bez MPX. Ta schemata odpovídají. MUX byl od 1.7.2001. [upravil dne 10/3/10 HonzaZ] Citovat
martis Odesláno 10. březen 2010 Odesláno 10. březen 2010 cize toto vsetko kupim co je podla mojej chcemy a tempomat bude fungovat ze? netreba nic aktivovat v bsi,vsetko ide mimo bsi.len aby som v tom mal jasno. Citovat
Guest frenky64253 Odesláno 10. březen 2010 Odesláno 10. březen 2010 jeden spinac origo na pedal mam k dispozicii - kupil so ho ale nakoniec som tam vsetko mal uz od vyroby. ak mas zaujem tak mail. Citovat
martis Odesláno 10. březen 2010 Odesláno 10. březen 2010 spinac na brdzu alebo na spojku neviem ci su rovnake?si kupoval aj packu? ak ano kolko ta stala? inak ty od toho co beries bsi nevies ci ma na predaj packu,rj tempomatu,aj misku co je na sacom potruby?? Citovat
martis Odesláno 10. březen 2010 Odesláno 10. březen 2010 akurat som porovnaval schemy co je na moje auto a podla knizky jak na to. a na strane chema 11 je typicky tempomat model ew10 a je presne shodne podla mojho co mi nasiel servicebox kazdy kabel a aj umiestnenie je uplne rovnake,takze podla toho mozem kupit tempomat aj z old modela ze?? je to nejake vzlastne auto sedia mi veci z noveho modela a tak vyzera ze aj so stareho modela nema niekto nahodou odfotenu tu rj tempomatu co pri ventilatori??lebo bol som na vrakovisku a stamat som zobral nejaku krabicku bola vedla ventilatora ale co to moze byt hmm to neviem keby mal niekto fotku tak by sa dalo porovnat. Citovat
Guest frenky64253 Odesláno 11. březen 2010 Odesláno 11. březen 2010 Původně zaslal: martis spinac na brdzu alebo na spojku neviem ci su rovnake?si kupoval aj packu? ak ano kolko ta stala? inak ty od toho co beries bsi nevies ci ma na predaj packu,rj tempomatu,aj misku co je na sacom potruby?? tie spinace su farebne rozlisene tusim cerveny a zlta , alebo cerveny a hnedy. packu som si zohnal - nova v P je moc draha. jedine co som kupil bol ten hlavny vypinac co je vedla nastavovania sklonu svetiel. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.