Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Už to tady někdo dělal? Zkoušel jsem přes Peugeot ve Fryštáku posílat žádost o zápis 14\" disků místo 13tek. Ovšem zamítnuto. Rád bych to nějak dořešil, protože mám v plánu 14 i na zimu.

Odesláno
Původně zaslal: wooody

jestli máš nke kolům typovej list, tak na stk a pak na dopravák, a jestli ho nemáš tak si výš kde...

Že to nějak takhle funguje už jsem slyšel. Kola zatím nemám, musím nějaké sehnat. Uvidím, jestli se zadaří. Nevím, jak moc velký problém to je.

Odesláno

přes peugeot to nejde :(

kamoš si nechal zapisovat 16\" kola na fabku. koupil kola s typovým listem obul na ně gumy dle typovýho listu dojel na stk tam zkontrolovali alu a gumy daly mu razitko na typovej list a pak zajel na magistrat kde mu je zapsali do TP.

Odesláno

To vím, že přes Peugeot to nejde.Napsali mi, že můžu používat pouze to, co mám v TP. Proto to chci zkusit přes ten typový list. To musí jít i u nás ne?

Odesláno

U nas to bolo takto:

- typovy list na kola pre konkretne auto (ale tiez ide iba to co maju v tabulkach)

- s tymto listom, ziadostou a par kolkami na urad dopravy

- so schvalenou ziadostou a potrvrdenim z uradu dopravy k policajtom pre zapis do TP

To je cele.

Odesláno

Takže když u nich budu chtít objednat, tak po mě musí všechny tyto údaje chtít jo? Jinak o typový list se při nákupu musí asi člověk přihlásit sám co?

Odesláno

jj musis udaje dodat, mno ke kolum, ktery typaky maji by ti solidni prodejce mel typak vystavit automaticky, ale samozrejme neni od veci se zeptat jeste pred koupi, zda typak vystavi

[upravil dne 9/3/10 Ferry]

Odesláno

Takže pokud si vyberu nové kola se stejnými parametry jako mají moje současné kola, tak je pak jedno, které budu používat. Holt si jedny nechám na zimu.

Odesláno

jj pokud budou mit stejny rozmer, sirku a ET jako zapsane originaly v TP, tak pak ani typovej list nepotrebujes a muzes jen jezdit

Odesláno

jo tak, no tak sehnat 14 s typovym listem, nechat podle nich dopsat a pak muzes jezdit i s tema puvodnima letnima, co mas ted vlastne \"na cerno\" :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...