Přejít na obsah

Padající otáčky otáčkoměru při brždění motorem

Recommended Posts

Odesláno

Nevim jestli to uz nekdo napsal(omlouvam se pokud ano ale necetl jsem cela vlakno)

U motoru 1,9 je rizeny jeden vstrik.Resp.ten vstrik dokaze urcite i otacky pro otackomer.

Tvuj problem bude v tom ze mas spatny snimac na klice.

Melo by to byt i dokonce tak ze kdyz ti spadnou otacky motoru pod 750 tak otackomer padne taky na 0.Popridani plynu by mel skocit.

Motor ma i ostrejsi zvuk protoze nedokaze urcovat predvstrik poradne.

Odesláno

to straki007:

mě právě otáčkoměr na budících z benzína šel normálně, takže první závadu budu hledat v novejch budících, který sem tam namontoval. Dokonce těsně před tím, než sem ty budíky vydělal tak mi otáčkoměr běhal normálně(ten benzínovej).

A ten vstřik - já myslel, že tam je jen snímač pohybu jehly, k určení počátku vstřiku. Mám ho na druhým válci, jestli se teda bavíme o tom stejným.

Odesláno
Jojo.Dava se na druhy nebo treti.

A kdyz das zpet ty benzinove budiky?

to zkusím hnedka o víkendu. Dřív se k tomu nedostanu. Když sem tam dal ty naftový budíky, zapnul klíček a otáčkoměr poskočil na zhruba 500 - 600 ot., tak už to mi přišlo divný.

Pak napíšu jak to vypadá s benzínovejma.

Odesláno

tak sem se do toho pustil...

prvně sem zkusil ty starý budíky z benzína, ty šly v poho. dal sem tam opět ty nový a ukazovalo to blbě. Tak budíky ven, prvně sem myslel jestli to nebude třeba špatnej kontakt v těch 4 nožičkách,přihnul sem je, a bylo to to samý. Tak zase ven, zaměřil sem se na rafičku. oddělal sem doraz rafičky a nechal ju spadnout úplně dolů a zkusil jestli to v autě povyskočí o ten rozdíl, ale ukazovalo to zase těch 600 ot. už po zapnutí klíčku. Tak sem tu rafiku přesadil, na druhej pokus se to povedlo. Ukazuje mi asi o 50 víc, ale to vubec nevadí. Rafika tam držela jak pes ale kleštičky ji nakonec přesvědčily. Byl sem to projet a je to vše OK.:):):)

Akorát nechápu z jakýho důvodu to ukazovalo víc. Budíky byly ještě s origo přelepkou na spoji, takže s rafičkou nikdo nehýbal.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...