Jitka+Jirka Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 Čaute pánové, nějaký dobrák mě promáčkl dveře na parkovišti:bacha. Škrábanec jsem rozleštil nejde to poznat ale chtěl bych rozdělat dveře a vytlačit tu promáčklinu.Je to složité ten tap. rozdělat? Díky. Citovat
ace11 Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 Mě se to stalo teď v pátek,na zadních dveří za řidičem šmejdi bezohlední [upravil dne 8/3/10 ace11] Citovat
Sokol Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 nic složitého, vytáhnout ovládání oken, vyšroubovat šrouby, vydělat světlo zespodu, tahem k sobě odcvaknout a pak pomalu od konce dveří nahoru...a je to:super Citovat
Sokol Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 jo a jako první samozřejmě plastovou krytku okolo kliky Citovat
Jitka+Jirka Odesláno 8. březen 2010 Autor Odesláno 8. březen 2010 Původně zaslal: Sokol jo a jako první samozřejmě plastovou krytku okolo kliky Jo jo díky moc:papa Citovat
King81 Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 Nazdar, kukni tuto linku, ja som ich uz rozoberal. Citovat
Jitka+Jirka Odesláno 9. březen 2010 Autor Odesláno 9. březen 2010 Původně zaslal: King81 Nazdar, kukni tuto linku, ja som ich uz rozoberal. Jo díky v sobotu to zkusím:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.