Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: HakTac

Tak jsem se radoval jak mam malou spotřebu a po hlášce nízkého stavu nádrže a následného natankování půlky nárže jezdím za 8l a pociťuji mírné cukání - ne vždy... Takže doufám, že jen špatná nafta... i když Verva disel by měl být v pohodě..ale kdo ví :-) Zítra pro jitotu vyčistím znovu váhu a vyměním palivový filtr. Ale je mi divné, že se to zrovna stane po natankování....už aby ten řepkový olej zmizel z paliva.

Taky mám ten stejný problém :-(,vyčistím znovu a nebo nová :-(

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: Skullman

rekne mi prosim uz nekdo fundovanej zda ma benzin vahu vzduchu nebo je to jen u nafty?

Uz som ti pisal ako to je s tou vahou vzduchu. Starsie rocniky niekde okolo 1991az 1995 maly vahu vzduchu. Teraz niektore benziny maju vahu vzduchu a niektore maju v sani snimac tlaku nasavaneho vzduchu, cidlo teploty vzduchu,a odcitava sa aj poloha skrtiacej klapky a na zaklade toho sa vypocitava mnozstvo paliva co sa strieka. To je len tak v kratkosti. Ono je tam este viacej veci co maju na vstrek paliva vplyv.

Guest Robi607
Odesláno

ja mám auto s chipom, je to poznateľný rozdiel, hlavne v zaradenej 6tke, auto zrýchľuje ako 3.0 V6, a spotreba sa mi vôbec nezmenila, na diaľnici aj menej, max. rýchlosť na 210 som to prestal tlačiť, na 4500 otáčok, chip totiž posunie max. rýchlosť asi o 13 km hore, inak to má obmedzovač na 205 na tachometri pri manuálnej prevodovke, mne vyšla predvčerom hláška ENGINE ANTIPOLUTION DEFECTIVE, alebo tak nejak, ale auto ide stále rovnako, zajtra skočím do servisu na diagnostiku, dám vedieť...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...