Michael coupé Odesláno 29. březen 2010 Odesláno 29. březen 2010 Původně zaslal: HakTac Tak jsem se radoval jak mam malou spotřebu a po hlášce nízkého stavu nádrže a následného natankování půlky nárže jezdím za 8l a pociťuji mírné cukání - ne vždy... Takže doufám, že jen špatná nafta... i když Verva disel by měl být v pohodě..ale kdo ví :-) Zítra pro jitotu vyčistím znovu váhu a vyměním palivový filtr. Ale je mi divné, že se to zrovna stane po natankování....už aby ten řepkový olej zmizel z paliva. Taky mám ten stejný problém :-(,vyčistím znovu a nebo nová :-( Citovat
HakTac Odesláno 29. březen 2010 Odesláno 29. březen 2010 No já to spíš vidím na tu špatnou naftu. Za 2 dny natankuju jinde a uvidíme. Ale bylo krásné koukat na dálnicic na spotřebu, kdy tam skákalo 4,6l :-) Citovat
Michael coupé Odesláno 29. březen 2010 Odesláno 29. březen 2010 no to by bylo i když to píšeš nejspíš jako narážku,ale docela mě to štve :-( Citovat
HakTac Odesláno 29. březen 2010 Odesláno 29. březen 2010 Tak zase po ujětí 160km spotřeba 5,8 - většinou jen teplická dálnice, takže se mi ulevilo. Citovat
Michael coupé Odesláno 11. duben 2010 Odesláno 11. duben 2010 Tak jsem natocil plnou a jsem z toho jelen,P ukazuje nesmysl a real taky :--? Citovat
Skullman Odesláno 11. duben 2010 Odesláno 11. duben 2010 rekne mi prosim uz nekdo fundovanej zda ma benzin vahu vzduchu nebo je to jen u nafty? Citovat
jofo Odesláno 12. duben 2010 Odesláno 12. duben 2010 Původně zaslal: Skullman rekne mi prosim uz nekdo fundovanej zda ma benzin vahu vzduchu nebo je to jen u nafty? Uz som ti pisal ako to je s tou vahou vzduchu. Starsie rocniky niekde okolo 1991az 1995 maly vahu vzduchu. Teraz niektore benziny maju vahu vzduchu a niektore maju v sani snimac tlaku nasavaneho vzduchu, cidlo teploty vzduchu,a odcitava sa aj poloha skrtiacej klapky a na zaklade toho sa vypocitava mnozstvo paliva co sa strieka. To je len tak v kratkosti. Ono je tam este viacej veci co maju na vstrek paliva vplyv. Citovat
Skullman Odesláno 12. duben 2010 Odesláno 12. duben 2010 dobre a pokud mam rok 2000 206 s16 tak mam vahu vzduchu? Rad bych si ji take vycistil, pokud ji tam mam, nebo tam je na vycisteni neco jineho? Citovat
Guest Robi607 Odesláno 18. duben 2010 Odesláno 18. duben 2010 ja mám auto s chipom, je to poznateľný rozdiel, hlavne v zaradenej 6tke, auto zrýchľuje ako 3.0 V6, a spotreba sa mi vôbec nezmenila, na diaľnici aj menej, max. rýchlosť na 210 som to prestal tlačiť, na 4500 otáčok, chip totiž posunie max. rýchlosť asi o 13 km hore, inak to má obmedzovač na 205 na tachometri pri manuálnej prevodovke, mne vyšla predvčerom hláška ENGINE ANTIPOLUTION DEFECTIVE, alebo tak nejak, ale auto ide stále rovnako, zajtra skočím do servisu na diagnostiku, dám vedieť... Citovat
Budhas Odesláno 19. duben 2010 Odesláno 19. duben 2010 Původně zaslal: Skullman ? Proč se nezeptáš v sekci 206??? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.