apfelix Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 zdravim, setkal jste se někdo s tím, že by vám svítily světla víc na nákou stranu? Já mám dojem že mně svítí jako by víc doleva a je to i celkem znatelný když jedu uplně ve tmě ... díks Citovat
čakom Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 koukni sem je tam vidět jak maji světla svítit. když najedeš ke zdi tak by svetla meli mit vodorovnou linku mezi přechodem světlo tma a pak na pravé strane se ta linka láme nahoru. pokud to budeš mit obraceně tak ti nekdo prodal světla z anglie a ty jsou k ničemu protože budeš všechny osnovat. Citovat
apfelix Odesláno 8. březen 2010 Autor Odesláno 8. březen 2010 nn světla mám správný ... linka se láme nahoru na pravé straně, ae třeba když jedu po dálnici a uplná tma, tak vidim že na levý straně mám krásně osvětlenou i část mimo dálnici a na pravý takřka vubec mimo cestu a taková polotma zasahuje celkem i trochu do pulky silnice .... Citovat
Ladis8 Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 Já si teď koupil AE od sonaru na 106 a tam je normálně šroubek na štelování čoček do stran tak mrkni jestli to tam taky nemáš Citovat
Qcko Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 Aj ja som uz montoval AE ktore sa stelovali v 2 smeroch, zhora boli 2 imbusy, jeden na hore-dole, druhy dolava-doprava... Citovat
apfelix Odesláno 8. březen 2010 Autor Odesláno 8. březen 2010 a jen otázka, měly by se ty rohy překrývat? ... nebo v jaký pozici by tak měly bejt? .... myslim, jak se láme světlo a jde nahoru? .... Citovat
MJSytic Odesláno 9. březen 2010 Odesláno 9. březen 2010 Zajeď si někam na STK ať ti to seřídí na regloskopu a budeš mít klid Jinak samodomo zhruba TAKTO Citovat
thomas969 Odesláno 9. březen 2010 Odesláno 9. březen 2010 na STK ti akurat povedia ze nie su vhodne na cestu. Ak mas odvahu rozober ich, su tam svorky ktore das dole a rozpolia sa, uvidis cely mechanizmus, mozno mas vyskoceny nastavovaci srobik a je to moc nakrivo, neni to nic tazke, ja som laik a napravil som si ich sam, mam Depo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.