Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj tak mam doma 306starý model na výměnu motoru jen ten nový motor je z nového modelu ten co má již zapalovací lištu. Z důvodu imobilizéru nechávám původní elektriku.Tudíš zapalovací modul zůstane starý vymění se jen mechanika motoru ale otázka je jestli stará elektrika bude pracovat s novým motorem. Myslím tím snímče otáček a horní úvrati na setrvačníku? nemá s tím někdo zkušenost?

Odesláno

ja jsem menil 1,4 s kabelama za 1,4 zapalovaci listou.....tu jsem vyndal a nahradil kabelama a zapoalovacim modulem, jinak vse funguje tak jak ma..... vice mene si myslim,ze cidla budou stejny...

Odesláno

tak to jsem rád a hned klidnější dnes jde ven a zítra se tam nastěhuje novej bohužel u původního se kousla napínací kladka pokecali si ventily s pístama

Odesláno

Tak motor už je naskládanej v autě téměř vše pasuje až na vstřikovací lištu. Nová hlava má méně hluboké nálitky na vstřikovače tak o 3-4mm což se projeví tím že nejde lišta přišroubovat na všech místech. Uvidíme co to udělá s chodem motoru když jsou vstřikovače víc venku. A ještě se musí nějakým způsobem vydolovat trubky kolem svíček nešli tam kabely.

Odesláno

ha, tak to mas stejne problem, jako ja, ale ja to tam pak narval,vse ok... je proste jina hlava a to mi nikdo neveril,tak u 1.6 to je to samy. kabely mi tam sli,ale taky jsem tam mel navic ty trubky,je to kvuli ty rampe. jinak pokud vstrik bude tesnit,jakoze bude,tak v tom probelm nebude.

Odesláno

takže už je v tom konečně jasno že novější TU motory(se zapalovací lištou) mají jiné hlavy ale při troše šikovnosti se to dá přizpůsobit řek bych ale že obráceně by to byl problém

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...