vachalino Odesláno 7. březen 2010 Odesláno 7. březen 2010 Ahoj všichni, chystám se měnit si přední tlumiče, mám už je koupené, jen se chci zeptat na co si mám dát při výměně pozor, ještě jsem to nedělal. Tak jestli jste to někdo dělal, prosím o rady:) díky Pežoťáci Citovat
Ferry Odesláno 7. březen 2010 Odesláno 7. březen 2010 mas stahovaky pruzin ? jestli ne, tak se do toho ani nepoustej a nech to na servisu. Jinak kazdopadne vymenit loziska hornich ulozeni a nedavat levna Monroe, vydrzi tak pul roku, radeji priplatit a koupit bud original peugeot nebo SKF (cenove jsou mozna i ty peugeot levnejsi, nez SKF v jinym krame, i kdyz ty peugeoti jsou taky od SKF ) Citovat
vachalino Odesláno 7. březen 2010 Autor Odesláno 7. březen 2010 Budu to dělat u kámoše, říkal, že stahováky má. Jináč má nové horní uložení, ložisko tlumičů a dorazy, všechno od Swagu:) Citovat
Ferry Odesláno 7. březen 2010 Odesláno 7. březen 2010 jasny, tak by zadnej problem nemel byt, bacha jen at nevypadne poloosa a nevytece ti olej z prevodovky a pak se taky obcas (pokud se poradne neocisti sroub od spodniho kulaku a od kulaku rizeni ) kousne matka na kulacich a nejde pak ani povolit ani utahnout, takze se musi jeste vymenit kulak, stalo se mi to jednou, ted uz vzdy poradne ocistim, striknu vcas dopredu uvolnovacem na srouby a jde to jak po masle Jo a taky doporucuju tu horni matku na tlumici trochu povolit jeste na aute, na sundanem tlumici ve sveraku se stazenyma pruzinama to jde taky tezko povolit Citovat
godzila.01 Odesláno 7. březen 2010 Odesláno 7. březen 2010 čep se dá za spolupráce heveru přinutit k nedobrovolné spolupráci i když se ti ho povede \"protočit\" , ale není to zrovna zábava Párkrát sem to dělal,ale je lepší to vyměnit,když máš na to matroš Citovat
Ferry Odesláno 7. březen 2010 Odesláno 7. březen 2010 jj da, ale prave, ze to je zbytecny zdrzeni pri praci Citovat
godzila.01 Odesláno 7. březen 2010 Odesláno 7. březen 2010 To samozřejmě je:) Ale pokud se ti jako mně povede ho protočit a nový po ruce nemáš není co nazbyt Citovat
Ferry Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 jj nejlepe je mit jeste alespon jedno auto jako darcovske Citovat
godzila.01 Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 Jo taky by se mi jedno šiklo Zrovna dneska mi už asi totálně odešlo rychlostní čidlo na převodovce,blblo to už dlouho,ale dneska za 300km mi to ani jednou neukázalo kolik jedu :D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.