Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

dodelani teplomeru old model

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všem chtel jsem si dodelat na svym auti venkovni teplomer tak jsem si koupil display ten maly ktery ukazuje jen teplotu a koupil jsem od neona cidlo vse jsem pozapojoval a vysledek nula:grr blikaji na me 2vodorovne carky a nic když to odpojim tak blikaj 3 uz nevim cim by to mohlo byt. nenapada vas neco? diky za každou radu jinak jsem do dodelaval na 1,9td r.v.96

[upravil dne 6/3/10 joda4O6]

Odesláno

a cidlo ma jaky odpor ? pri 6st by melo mit asi 5kOhm, pri 20 asi 2.5kOhm

kam jsi ho na displeji pripojil - na jake pozice konektoru ?

Odesláno

foto zitra ale nameřil jsem 6,95-7,00 odpor ale nejaka zmena nastala zacal ukazovat ale ukazuje stabilnich 70C:grr ale když škrtam draty o sebe tak me teplota sleze na mych vysnenich -4C ale jak je podržim tak teplota vystoupne opet na 70C akdyž to zopakuji až na ty -4C a vypnu a zapnu klicek tak opet 70C:grr:grr:grr tak ja teda nevim co stim je:myslim:myslim:myslim

Odesláno

no pri -5 ma byt 7.4kOhm, takze to by bylo cidlo v pohode, kdyz ukazuje +70 tak pro tuhle hodnotu je 0.5kOhm, nekde ti to jde do zkratu, cimz se snizi odpor a cidlo pak ukazuje prilis vysokou teplotu, v pripade ze ukazuje \"--\" tak to znamena ze je totalne vyzkratovane cidlo, kdyz ukazuje \"---\" tak je preruseny drat

zkus zkontrolovat konektor na displeji

[upravil dne 6/3/10 Ferry]

Odesláno

takže se me nekde dotykaj draty od cidla?nebo o kostru? zitra na to mrknu a dam vedet zatim diky

• O 2 týdny později...
Odesláno

ahoj cidlo je ok promeroval jsem ho ale chyba je nekde v dratech ci konektoru kdyz jsem stim zahejbal tak to ukazovalo -4 cos odpovidalo ale jak jsem ho zastrcil tak to postupne přidavalo až to zkoncilo na 70C tak nevim jeste se na to poradne mrku.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...