Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdárek.Môžem poprosiť o radu?Vo vyhľadávači som nič podobné nenašiel.Na mojej P306 1,9D mi zo sacej komory vyteká nejaké svinstvo na vstrekovač.Zistil som to až po demontáži.Myslel som že to je vytekanie nafty zo spätného potrubia.Na tej komore je taký zvláštny segment,z ktorého ide gumová hadica do hrdla nalievania oleja.To je v tej komore utesnené dvomi o krúžkami.Bohužial na Publice serviceboxe také niečo nemôžem nájsť.Poradite mi?Díky.Obrázky sem neviem skosi dostať.

Odesláno

Tak našiel som aspoň názov toho čuda.Je to Regulátor podtlaku,má to produktové číslo 036158.Sú tam také dva o-krúžky.Myslím si že to tečie cez ne.Samotné tie o-krúžky ako diel nie sú.Neviete poradiť ako ich nahradiť.Alebo je celý ten bazmek nanič.Načo to vlastne slúži?

Odesláno

A prečo je to nazvané ako regulátor podtlaku?Máte to všetci na tomto type motora?Nikde totiž nemôžem nájsť ten typ rezonančnej komory kde tento regulátor je.Na public .... je ten regulátor ale komora je bez vyobrazenia otvoru pre jeho napojenie.

Odesláno

no ja ho mám.akurát minule som mal dole a tiež mi stade trocha kvapkalo sajrajtu a potom som zistil že na spode toho hrdla s gumkamy čo sa napaja do hlinikovéj komory rozdeľovača mam prasklynu zjavne starú lebo bola lepená silikonom.Typ motora DJYT ročník 1998 máj

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...