Diesel Odesláno 5. březen 2010 Odesláno 5. březen 2010 Zdárek.Môžem poprosiť o radu?Vo vyhľadávači som nič podobné nenašiel.Na mojej P306 1,9D mi zo sacej komory vyteká nejaké svinstvo na vstrekovač.Zistil som to až po demontáži.Myslel som že to je vytekanie nafty zo spätného potrubia.Na tej komore je taký zvláštny segment,z ktorého ide gumová hadica do hrdla nalievania oleja.To je v tej komore utesnené dvomi o krúžkami.Bohužial na Publice serviceboxe také niečo nemôžem nájsť.Poradite mi?Díky.Obrázky sem neviem skosi dostať. Citovat
dolly1010 Odesláno 5. březen 2010 Odesláno 5. březen 2010 To bude olej z odvětrávání. Myslím, že někdo tu měl podobnej dotaz http://www.peugeot-club.cz/forum/viewthread.php?tid=35198&page=2 - něco podobnýho Zkus hledání [upravil dne 5.3. 10 dolly1010] Citovat
Diesel Odesláno 6. březen 2010 Autor Odesláno 6. březen 2010 Tu je foto toho segmentu.Nie príliš kvalitné. Citovat
Diesel Odesláno 8. březen 2010 Autor Odesláno 8. březen 2010 Tak našiel som aspoň názov toho čuda.Je to Regulátor podtlaku,má to produktové číslo 036158.Sú tam také dva o-krúžky.Myslím si že to tečie cez ne.Samotné tie o-krúžky ako diel nie sú.Neviete poradiť ako ich nahradiť.Alebo je celý ten bazmek nanič.Načo to vlastne slúži? Citovat
markus1974 Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 slúži na odvetrávanie oleja ak je veľa olejovej hmly tak odvetráva do nasavania vzduchu do válcov na spalenie. Citovat
Diesel Odesláno 8. březen 2010 Autor Odesláno 8. březen 2010 A prečo je to nazvané ako regulátor podtlaku?Máte to všetci na tomto type motora?Nikde totiž nemôžem nájsť ten typ rezonančnej komory kde tento regulátor je.Na public .... je ten regulátor ale komora je bez vyobrazenia otvoru pre jeho napojenie. Citovat
markus1974 Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 no ja ho mám.akurát minule som mal dole a tiež mi stade trocha kvapkalo sajrajtu a potom som zistil že na spode toho hrdla s gumkamy čo sa napaja do hlinikovéj komory rozdeľovača mam prasklynu zjavne starú lebo bola lepená silikonom.Typ motora DJYT ročník 1998 máj Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.