Gerry-205 Odesláno 21. září 2004 Odesláno 21. září 2004 Prosí prosí zadní náprava u 1.6 a 1.9 je stejná?? Krom brzd teda. Ale výška a tuhost je stejna abych nemusela přesazovat torzky? Citovat
olda Odesláno 21. září 2004 Odesláno 21. září 2004 Nápravy jsou stejný,akorát 1,9GTI má kotoučovky.Já mám na ropákovy z 1,6 GTI a v pohodě. Citovat
Gerry-205 Odesláno 21. září 2004 Autor Odesláno 21. září 2004 Dekuji ti mockrát jsi poklad, o brzdach vim ja si prehodim naboje.Dekuju dekuju. Citovat
Shrek1 Odesláno 24. září 2004 Odesláno 24. září 2004 no bacha na to mel sem 309gti v haji a nez schanet jednu tozku a rozebirat to zvolil sem variantu vrakace koupil sem kotoucovou udajne na 309 na srouby sedela v pohode jen pocitam ze je o 2 cm sirsi a tvrda jako prdel kdyz sem schanel tozky original rekli ze potrebujou znat prumer tak kdyz budes mit stejnej primer torznich tyci a sirku napravy tak by mela byt jako ta minula vetsi prumer znamena vetsi tuhost nevim v jakech desetina to je a nebo je to po pul milimetru ale muzu ti rict ze ted po pul roce ma skvele vytlucenou prdel ale zase to skvele sedi :D Citovat
Gerry-205 Odesláno 14. říjen 2004 Autor Odesláno 14. říjen 2004 No hele vic vytlucenou pr....el mit nemuzu puvodne tam byl okruhovy podvozek:-)) Citovat
voštík Odesláno 14. říjen 2004 Odesláno 14. říjen 2004 Shrek1: je to po milimetrech , ale nemá cenu to kupovat pokud nemas mzavodni ambice na okruhu nebo nekde jinde mimo cesty. Kdyz uz teda torzky, tak teda od PegeotSportu, ale ty vyjdou tak na 12t obe. Pak jeste ty spravne tlumice a je to jak beton ) coz taky neni zrovna ideal stav Ja mam na tom vraku naprau z 1.1 (tenkrat jsem toho zas tak moc nevedel ) a podpiraji to Koni Sport na stredni tuhost - je to pekne tvrdy, ale jak nekdo sedne dozadu, tak to je hned poznat, ze nema tu \"nosnost\" Takze na to taky bacha Citovat
lkr@cbox.cz Odesláno 23. říjen 2004 Odesláno 23. říjen 2004 Neni pravda, ze 1,9 Gti ma kotouce i v zadu. Ja je tam nemam a to mam 88Kw verzi, navic jeste k tomu to byl origo tuning od Zendera! P.S. Brzdi dobre :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.