Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

sakra, ty pruziny na tom aukru ve me hlodaj,ale nejsou prachy,ja mam ted pruziny minus 35 a za tyto bych je hend vymenil... nesel by do toho nekdo? :D

Odesláno

jj, bojim se taky.... jako vzal bych stavak,ale momentalne ty prachy fakt nevim kde vzit.... a je to moc! jaka je tedy mezni hodnota na origo tlumice!

Odesláno

popravdě na žádném autě s kratšíma pružinama na sérii jsem nezaznamenal zlepšení jízdních vlastností vždy to bylo k horšímu. Skáče to nebo kmitá prostě to tlumiče nezvládaj a nakonec odejdou.

Odesláno

mno jak rikal capy tak to je..ale kdyz se k tomu poridi novy tlumice je to v poho... ono kdyz date na tlumic kterej uz ma vyjetou urcitou drahu kratsi pruzinou zmenite mu stredni polohu..tudis uz to neni ono proto kmita atd.. z vlastni skusenosti s kratsima pruzinama i novej tlumic (muze byt i origo)..a je to znat.

a to ze auto kmita neze byt i pruzinou..(muze byt vytahana)tudis nema vlastnosti ktery ma mit..nebo je to naopak moc sina pruzina a slabej tlumic..coz bejva castejsi kdyz date kratsi vetsinou i tvrdsi pruzinu..

[upravil dne 15/3/10 tommas11]

[upravil dne 15/3/10 tommas11]

Odesláno

Tak jako nejlevnejsi jsem nasel tady tento, ja vim, neni to zadna kvalita,ale verim ze par let to vydrzi... vic bych asi nedal. i tak budu muset dost setrit! jinak tedko mam novy tlumice,tena novy,sou na aute asi rok a neco. byly by naprodej v tom pripade asi!

[upravil dne 15/3/10 oni]

Odesláno

takze otazka, kdo tady jezdi na stavaku tak 60mm dolu. mam rad komfort peginy, je hodne z auta pak velkej kostistras,nebo se da jeste jezdit? dostal jsem tip,ze kdyz dam pruziny z 205 gti,tak bude snizeni skoro 60mm a vse padne! tlumice mam tak rok a neco stare... porad se teda nemuzu rozhodnout!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...