Andreww Odesláno 5. březen 2010 Odesláno 5. březen 2010 Měl bych takový dotaz... na Aukru jsou na prodej tyhle pružiny pro snížení o 55mm (pro mě moc). Jen mě zajímá, kam ty slabší pružiny příjdou? Je to stejný princip, jako se dávají na breaka ty pomocné? Takže u těchto torzka o 2 zuby + pružiny? Díky za odpověď. Citovat
čakom Odesláno 5. březen 2010 Odesláno 5. březen 2010 je to určitě jen ilustrační foto ve zkutečnosti ti dojdou jen pružiny na předek [upravil dne 5.3.2010 čakom] Citovat
oni Odesláno 5. březen 2010 Odesláno 5. březen 2010 taktak... jak pise čakom. taky jsem na ne koukal... ale takovy veci bych na aukru nekoupil,kdyz neni schopy dat ani konkretni foto! Citovat
MilanF1 Odesláno 5. březen 2010 Odesláno 5. březen 2010 A já si říkal, kam by se dozadu dávaly pružiny. Koukni na prodejce, určitě toto foto má u všech nabízených pružin Jinak 55 mm, to je podle mě opravdu hodně ... podle mě P306 je dost nízko - tedy po přesedlání z P309 Citovat
Dakie Odesláno 5. březen 2010 Odesláno 5. březen 2010 sem kupoval pružiny na autodoplnky.cz a na fotce taky byly všechny 4 takže to není prodejcem Citovat
Andreww Odesláno 5. březen 2010 Autor Odesláno 5. březen 2010 Takže je to tak, všude stejné foto:D Nicméně mě stále zajímá, jestli je možné přidat dozadu pružiny jako u breaku? [upravil dne 5/3/10 Andreww] Citovat
Qcko Odesláno 5. březen 2010 Odesláno 5. březen 2010 Jasne ze je, vsak naprva je rovnaka, ale tymi pruzinami to neznizis ak ti ide o to, akurat tomu pomozes a nebude ti tak sadat pri nalozeni:) ... tie zadne stoja okolo 4500Kc:roll Citovat
Andreww Odesláno 5. březen 2010 Autor Odesláno 5. březen 2010 Právě mě napadlo, že kdyby byly ty pružiny taky zkrácené, tak můžu potočit torzku a při plném obsazení nepůjdu až na zem a přitom bych měl sníženo:aut Citovat
MilanF1 Odesláno 5. březen 2010 Odesláno 5. březen 2010 Pošlete mi někdo foto nápravy s pružima, nějak mi to nejde do hlavy docela by mě zajímalo kam s nima. čakom: každý je jiného názoru, mně stávající výška stačí na to moje popojíždění Kámoš řešil přesně opačný problém na felicii combi - pružiny měl v háji (leželo mu to), tak tam dal ty, co dávaji na pick-up - vypadá to hrozně, jak má vysokej zadek Citovat
markus1974 Odesláno 5. březen 2010 Odesláno 5. březen 2010 A nemá niekto foto aj s Breaku s tými prídavnímy pružinamy.Zaujíma ma to . Citovat
MilanF1 Odesláno 5. březen 2010 Odesláno 5. březen 2010 AKCZ: díky moc za fota, tohle mě nenapadlo. Pak to musí tlumit sakra dobře, jenom si říkám, zda to nebude pak moc tvrdý ... ač tvrdost určují spíše tlumiče. Citovat
AKCZ Odesláno 5. březen 2010 Odesláno 5. březen 2010 Sam nevim jak se me zadek bude chovat po snizeni.. nicmene je dobre vedet ze urcita reseni se daji najit Citovat
MilanF1 Odesláno 5. březen 2010 Odesláno 5. březen 2010 Jasnačka, zadní nápravu raději nepřetěžovat Já zítra jedu do Barum otestovat tlumiče, tak uvidím, jak na tom před sezonou jsou. Ty zadní se mi zdají nějaké \"měkké\", uvidíme dle grafu. Citovat
Andreww Odesláno 5. březen 2010 Autor Odesláno 5. březen 2010 AKCZ: Tohle jsou fotky přímo z tvého auta? Pokud ano, předpokládám, že jsou pružiny přímo pro snížení. O kolik a za kolik? Dík Citovat
EXI.60 Odesláno 5. březen 2010 Odesláno 5. březen 2010 A ted mi někdo vysvětlete,proč snižovat auto! Citovat
wooody Odesláno 6. březen 2010 Odesláno 6. březen 2010 nevim, vypadá to líp, líp to sedí v zatáčkách...... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.