Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Měl bych takový dotaz... na Aukru jsou na prodej tyhle pružiny pro snížení o 55mm (pro mě moc). Jen mě zajímá, kam ty slabší pružiny příjdou? Je to stejný princip, jako se dávají na breaka ty pomocné? Takže u těchto torzka o 2 zuby + pružiny? Díky za odpověď.

Odesláno

taktak... jak pise čakom. taky jsem na ne koukal... ale takovy veci bych na aukru nekoupil,kdyz neni schopy dat ani konkretni foto!

Odesláno

A já si říkal, kam by se dozadu dávaly pružiny. Koukni na prodejce, určitě toto foto má u všech nabízených pružin :D

Jinak 55 mm, to je podle mě opravdu hodně ... podle mě P306 je dost nízko - tedy po přesedlání z P309 :cool:

Odesláno

Takže je to tak, všude stejné foto:D Nicméně mě stále zajímá, jestli je možné přidat dozadu pružiny jako u breaku?

[upravil dne 5/3/10 Andreww]

Odesláno

Jasne ze je, vsak naprva je rovnaka, ale tymi pruzinami to neznizis ak ti ide o to, akurat tomu pomozes a nebude ti tak sadat pri nalozeni:) ... tie zadne stoja okolo 4500Kc:roll

Odesláno

Právě mě napadlo, že kdyby byly ty pružiny taky zkrácené, tak můžu potočit torzku a při plném obsazení nepůjdu až na zem a přitom bych měl sníženo:aut

Odesláno

Pošlete mi někdo foto nápravy s pružima, nějak mi to nejde do hlavy :myslim docela by mě zajímalo kam s nima.

čakom: každý je jiného názoru, mně stávající výška stačí na to moje popojíždění :) Kámoš řešil přesně opačný problém na felicii combi - pružiny měl v háji (leželo mu to), tak tam dal ty, co dávaji na pick-up - vypadá to hrozně, jak má vysokej zadek :D

Odesláno

AKCZ: díky moc za fota, tohle mě nenapadlo. Pak to musí tlumit sakra dobře, jenom si říkám, zda to nebude pak moc tvrdý ... ač tvrdost určují spíše tlumiče.

Odesláno

Jasnačka, zadní nápravu raději nepřetěžovat :) Já zítra jedu do Barum otestovat tlumiče, tak uvidím, jak na tom před sezonou jsou. Ty zadní se mi zdají nějaké \"měkké\", uvidíme dle grafu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...