Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 měsíce později...
Odesláno

..oleje ACEA A5/B5 alebo A1/B1 možu davať do motora len ten kto ma povolenie od vyrobcu na používanie olejov zo zniženou viskozitou,do bežneho motra nielen že sa nehodí ale mu aj škodí ma tenši olejovy film atd.

..odporučam použivať klasiku A3/B3 teda pokial motor nema fap v tom pripade by to mal byť low saps olej plniaci C3

Odesláno

nechapem zmysel tohoto fora...

o oleji je v tomto konkretnom vlakne popisane stovky stran a odkazy na spravny typ oleja len v tomto vlakne som sem vlozil 2x.

A Judes to vlozi 3-ti krat to iste pod siedmi prispevok nad nim kde je to iste.... Mam pocit ze tu clovek zbytocne nieco pise, lebo kazdy si tu melie svoje a necita prispevky inaych diskuterov...

no comment...

Odesláno
nechapem zmysel tohoto fora...

o oleji je v tomto konkretnom vlakne popisane stovky stran a odkazy na spravny typ oleja len v tomto vlakne som sem vlozil 2x.

A Judes to vlozi 3-ti krat to iste pod siedmi prispevok nad nim kde je to iste.... Mam pocit ze tu clovek zbytocne nieco pise, lebo kazdy si tu melie svoje a necita prispevky inaych diskuterov...

no comment...

..veľký súhlas!!! a je to inak aj v servisnej knižke :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...