Bjukemen Odesláno 29. duben 2011 Odesláno 29. duben 2011 ..oleje ACEA A5/B5 alebo A1/B1 možu davať do motora len ten kto ma povolenie od vyrobcu na používanie olejov zo zniženou viskozitou,do bežneho motra nielen že sa nehodí ale mu aj škodí ma tenši olejovy film atd. ..odporučam použivať klasiku A3/B3 teda pokial motor nema fap v tom pripade by to mal byť low saps olej plniaci C3 Citovat
Judes Odesláno 29. duben 2011 Odesláno 29. duben 2011 Do 407 2.0HDI je predpísaný priamo výrobcom takže nepotrebuješ ďalšie povolenie výrobcu. [upravil dne 29/4/11 13:52 Judes] oil.pdf Citovat
Marcel00 Odesláno 29. duben 2011 Odesláno 29. duben 2011 nechapem zmysel tohoto fora... o oleji je v tomto konkretnom vlakne popisane stovky stran a odkazy na spravny typ oleja len v tomto vlakne som sem vlozil 2x. A Judes to vlozi 3-ti krat to iste pod siedmi prispevok nad nim kde je to iste.... Mam pocit ze tu clovek zbytocne nieco pise, lebo kazdy si tu melie svoje a necita prispevky inaych diskuterov... no comment... Citovat
andy 3823 Odesláno 29. duben 2011 Odesláno 29. duben 2011 nechapem zmysel tohoto fora... o oleji je v tomto konkretnom vlakne popisane stovky stran a odkazy na spravny typ oleja len v tomto vlakne som sem vlozil 2x. A Judes to vlozi 3-ti krat to iste pod siedmi prispevok nad nim kde je to iste.... Mam pocit ze tu clovek zbytocne nieco pise, lebo kazdy si tu melie svoje a necita prispevky inaych diskuterov... no comment... ..veľký súhlas!!! a je to inak aj v servisnej knižke Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.