feriic Odesláno 4. březen 2010 Odesláno 4. březen 2010 Zdravím, potřeboval bych poradit s rádijkem. Koupil jsem přez ruku silnější JVC 4x 55W a když ho u mne prodávající zkoušel,přidal trochu na hlasitosti a v tu ránu rádio a hodiny zhasly. Rádio v jiným autě normál fachá. Můžete mi prosím poradit než to rozkuchám,jestli nevíte o nějakém slabém místě v kabeláži? Připadá mi,že jde jen o kostru pže čas od času se hodiny slabounce rozsvítí. Napětí na iso konektoru normál naměřím všechny přístupné spoje jsou ok,pojistky samo sebou taky. Tak mudruju... Auto je z 94 Citovat
feriic Odesláno 9. březen 2010 Autor Odesláno 9. březen 2010 nikdo nichts?Nemože to bejt jenom v ovládacím napětí na konektoru? Citovat
pastorek Odesláno 9. březen 2010 Odesláno 9. březen 2010 Je to divná závada lebo oba napájacie konektory idú zo svorkovníc a napätie v nich nieje nijak regulované. Možno by stálo za pokus prekontrolovať konektory pod prístrojovkou či ich nemáš skorodované alebo voľné. Citovat
Guest SB Odesláno 9. březen 2010 Odesláno 9. březen 2010 Skontroluj poistku, a kostru. Tiež ako Ti už radili kontoxom prečistí konektory Citovat
feriic Odesláno 6. květen 2010 Autor Odesláno 6. květen 2010 tak jsem rozebral a pročistil vše co šlo veškerý konektory,přístroje,pojistkovku dal do kupy a ejhle nešlo startovat.Alarm blokoval relé startovací polohy.Odpojil jsem baterku znovu vše zkontroloval a zkompletoval a od tý doby vše Ok:cool:.Kdybych měl garáž mohlo to bejt hotový už v zimě.Díkes:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.