Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim zda sa mi ze moj plynovy pedal je nejaky necitlivy..ide dost tazko a neda sa plynule pridavat...Ked donho tlacim chvilku nic a potom zas pridam moc:) mate to tak vsetci alebo s tym nieco mam a treba to dat pozriet?Vopred dakujem

• O 4 roky později...
Odesláno

Ahoj, dá sa nejako upraviť výška plynového pedálu? Myslím tak aby bol cca zarovno s brzdovým? V mojom aute je plynový nižšie ako brzdový a trochu mi to vadí. Prešiel som všetky témy, ale nenašiel som info, či sa to dá.. Ďakujem vopred za info :-)

Odesláno

Ahoj, dá sa nejako upraviť výška plynového pedálu? Myslím tak aby bol cca zarovno s brzdovým? V mojom aute je plynový nižšie ako brzdový a trochu mi to vadí. Prešiel som všetky témy, ale nenašiel som info, či sa to dá.. Ďakujem vopred za info :-)

da sa dostelovat lanko v motorovom priestore, ZOdvihne ti pedal. Neviem ci sa da zodvihnut az tak ako brzdovy, ale ak sa podari tak ked stlacis naplno pedal tak ti bude moc namahat lanko a moze ti ho roztrhnut.

Odesláno

Jedna možnosť je dvihnúť plynový pedál ako vravíš lankom, alebo namontovať podložku ako píše Haryk.

Druhá možnosť by bola znížiť brzdový pedál, ale neviem či to ide nejako jednoducho nastaviť. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...