jozopn Odesláno 4. březen 2010 Odesláno 4. březen 2010 Zdravim zda sa mi ze moj plynovy pedal je nejaky necitlivy..ide dost tazko a neda sa plynule pridavat...Ked donho tlacim chvilku nic a potom zas pridam moc:) mate to tak vsetci alebo s tym nieco mam a treba to dat pozriet?Vopred dakujem Citovat
Haryk Odesláno 4. březen 2010 Odesláno 4. březen 2010 mně jde plynule, máš to asi trochu zatuhlé, skus to rukou a poznáš jak jde těžko a kde vázne, prostříkat WDéčkem Citovat
jozopn Odesláno 4. březen 2010 Autor Odesláno 4. březen 2010 Auto mam 4dni takze vobec neviem ako to mam ist a co s tym teda je..susim sa na to pozriet a uvidim... Citovat
jozopn Odesláno 4. březen 2010 Autor Odesláno 4. březen 2010 Aha tak to ja neviem ale pri stlacany plynu mi to aj trochu piska alebo nejaky taky zvuk... Citovat
PeterNR Odesláno 27. listopad 2014 Odesláno 27. listopad 2014 Ahoj, dá sa nejako upraviť výška plynového pedálu? Myslím tak aby bol cca zarovno s brzdovým? V mojom aute je plynový nižšie ako brzdový a trochu mi to vadí. Prešiel som všetky témy, ale nenašiel som info, či sa to dá.. Ďakujem vopred za info :-) Citovat
Haryk Odesláno 27. listopad 2014 Odesláno 27. listopad 2014 u Laguny byl taky hodně utopený, tak jsem na něj přišrouboval nerezový nástavec a v poho, u 807 to už není tak markantní Citovat
JaRoY Odesláno 27. listopad 2014 Odesláno 27. listopad 2014 Ahoj, dá sa nejako upraviť výška plynového pedálu? Myslím tak aby bol cca zarovno s brzdovým? V mojom aute je plynový nižšie ako brzdový a trochu mi to vadí. Prešiel som všetky témy, ale nenašiel som info, či sa to dá.. Ďakujem vopred za info :-) da sa dostelovat lanko v motorovom priestore, ZOdvihne ti pedal. Neviem ci sa da zodvihnut az tak ako brzdovy, ale ak sa podari tak ked stlacis naplno pedal tak ti bude moc namahat lanko a moze ti ho roztrhnut. Citovat
PeterNR Odesláno 27. listopad 2014 Odesláno 27. listopad 2014 Jedna možnosť je dvihnúť plynový pedál ako vravíš lankom, alebo namontovať podložku ako píše Haryk. Druhá možnosť by bola znížiť brzdový pedál, ale neviem či to ide nejako jednoducho nastaviť. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.