igor4 Odesláno 15. prosinec 2010 Odesláno 15. prosinec 2010 Pozeral som to, len jedine comu nerozumiem je ze v popise je : it will need to be cut by a good locksmith! Aj v popise RF systemu je ze obal obsahuje nevyfrezovanu planzetu SX9. Znamena to ,ze obal budem musiet dat dodatocne upravit??? ( rec je o nevystrelovaciom kluci). Citovat
wojtěch Odesláno 15. prosinec 2010 Odesláno 15. prosinec 2010 Pozeral som to, len jedine comu nerozumiem je ze v popise je : it will need to be cut by a good locksmith! Aj v popise RF systemu je ze obal obsahuje nevyfrezovanu planzetu SX9. Znamena to ,ze obal budem musiet dat dodatocne upravit??? ( rec je o nevystrelovaciom kluci). buď nechat vyfrézovat nebo tam dát ze svého klíčku planžetu Citovat
georgegg Odesláno 15. prosinec 2010 Odesláno 15. prosinec 2010 s obalem nemusíš dělat nic, můžeš si jen nechat udělat planžetu podle tvýho klíče a nebo ji tam můžeš dát z toho co máš ted Citovat
DanculD Odesláno 15. prosinec 2010 Odesláno 15. prosinec 2010 A jak probíhala platba? Na to musíš mít účet v cizí měně? Nie nemusis, mam ucet na PayPal a ku nemu priparovanu platobnu kartu (normalna Visa z mBank). Ucet na PayPal mas zadara a za 5 minut zaregistrovany. No a ked ides nieco na ebay platit, tak len zadas ze chces platit cez PayPal, vyziada si to tvoje meno a heslo a to je vsetko. O vsetko ostatne sa postara PayPal (stiahnutie penazi, konverziu.....). Vyhoda je v tom, ze ked by ti tovar napriklad neprisiel, tak vyreklamujes u ebay a pekne ti vratia peniaze opät cez PayPal. Ziadne natahovanie cez ucty. Naozaj to chodi velmi dobre. Ja nakupujem iba takto. Citovat
mattaxis307sw Odesláno 15. prosinec 2010 Odesláno 15. prosinec 2010 Vyskakovaci kluc komplet s kovanim a vyrezanim vychadza 130€! Uz som si to zistoval. Viac cez mail : autokluce@gmail.com PS: Ak si to date niekto spravit, dajte vediet ako to vyzera a funguje Citovat
DanculD Odesláno 16. prosinec 2010 Odesláno 16. prosinec 2010 Hm, nejako moc. Odo mna chceli v Peugeote v Ziline za vyskakovaci 80€ a to uz prisiel vyrezany rovno z vyroby. Je to kluc so vsetkym, tzn. nielen obal ale aj elektronika a cip imobilizera. Za nakodovanie + aktvaciu dennych svetiel chceli 10€. \"Nevyskakovaci\" kluc bez dialkoveho stal 31€. [upravil dne 16.12.2010 10:51 DanculD] Citovat
mattaxis307sw Odesláno 16. prosinec 2010 Odesláno 16. prosinec 2010 sak ja mne sa to zda akosi vela, preto som si to zatial nedal.. nepoznam nikoho kto to od nich ma, preto vaham.. V Peugeote TN sa somnou nechceli o takychto veciach ani bavit (ale to je zname ze to je na kkt servis), takze sa ani necudujem.. V Tn som si z peugeotu akurat objednal metlu v spreji podla Vin-ka, ked som si dorabal cuvacie senzory..a aj za to chceli za 200ml sprej 14€... Pre DanculD- ty mas na tvojom origo vyskakovacie, alebo si si chcel dat urobit z pevneho? Citovat
DanculD Odesláno 16. prosinec 2010 Odesláno 16. prosinec 2010 No, takto aby sme sa rozmumeli: Na predchadzajucej 307HB r.v.2002, ktoru teraz vlastni otec boli pevne kluce a jeden z nich som prerobil na vyskakovaci. Objednal som ten obal co som pisal vyssie a prehodil elektroniku a planzetu. Vsetko funguje a nikde sa nemusi chodit na ziadne nakodovavanie. Na terajsej 307SW r.v.2007, som mal jeden kluc vyskakovaci. Druhy kluc nebol (holt, bazarista vo Francuzsku ho nevedel najst). Tak som si isiel kluc objednat do Peugeotu. Kluc vedia objednat podla VIN priamo vyrezany alebo nevyrezany. Ja som bral nevyrezany, lebo som si nebol isty, ci nahodou neboli menene zamky na aute a potom by mi kluc podla VIN bol na nic. Mam taky pocit, ze rozdiel v cene bol 1-2€. Dal som si ho vyrezat a potom som opät isiel do Peugeotu na nakodovanie mojich klucov. Inak sa mi zda, ze Peugeot ZA aj TN maju rovnakeho majitela, tak zeby bol az taky velky rozdiel? Citovat
mattaxis307sw Odesláno 16. prosinec 2010 Odesláno 16. prosinec 2010 takze ked si objednam obal vyskakovacieho, tak mi tam vsetko zapasuje a bude fungovat ked to prehodim? nic si nemusel dorabat, vymyslat? jednoducho si prehodil creva? moze to mat jeden clovek, ale v TN je j.bly personal a to uz je velky rozdiel! mozem si toto objednat a jedoducho vymenit? http://shop.rfsystem.sk/peugeot/407-peugeot-vystrelovaci-kluc-obal-2tl.html [upravil dne 16/12/10 15:06 mattaxis307sw] Citovat
DanculD Odesláno 16. prosinec 2010 Odesláno 16. prosinec 2010 Ano, nic som neprerabal, len som si dal vyrezat planzetu (po malej uprave by tam vosla aj povodna) a to bolo vsetko. Prehodil som creva a finito. Akurat daj pozor aky kluc mas teraz. Ak mas ten starsi nevyskakovaci typ (taky som mal ja), tak musis objednat takyto. Pretoze do toho co si poslal ty by to neslo prehodit. Odporucam precitat si toto vlakno. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.