bubakkaja Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 Nevite proc se na pc musim pokazde prihlasit na notasu najedu na peu forum a hned jsem prihlaseny.Mam win xp sp3 Citovat
AnotherOne Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 Skontroluj či máš povolené cookies a tiež ich vymaž. Citovat
bubakkaja Odesláno 3. březen 2010 Autor Odesláno 3. březen 2010 No jo ale kde:mad:.Promin ale umim pocitac zapnout a vypnout. Uz jsem to asi nasel a tam jsou povolene. [upravil dne 3.3.10 bubakkaja] Citovat
vendelinek Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 Já sem si nastavil \" rychlý přístup \"už s přihlášenim,takže ,když otevřu počitač,automaticky mě to přihlásí Citovat
bubakkaja Odesláno 3. březen 2010 Autor Odesláno 3. březen 2010 Ve spravci cookies jsou ted po prihlaseni videt ale jak vypnu prohlizec tak uz tam nejsou.Mam firefox. Citovat
AnotherOne Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 Potom musíš mať niekde nastavené vymazávanie cookies po vypnutí FF. Toto musíš vypnúť. FF nepoznám, ale v mojom prehliadači taká možnosť je. Mohlo by to byť niekde v sekcii bezpečnosť spolu s výmazom histórie, odkazov v riadku adresy atď. [upravil dne 3.3.2010 AnotherOne] Citovat
bubakkaja Odesláno 3. březen 2010 Autor Odesláno 3. březen 2010 Ale proc se mi vymaze jen cookies od peu fora.A proc se nemuzu prihlasit normalne alen bezpecne prihlaseni? Citovat
AnotherOne Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 Čo myslíš pod bezpečným prihlásením? Je to nejaká funkcia FF? Je to toto: http://www.howtogeek.com/howto/internet/firefox/using-secure-login-in-firefox/ [upravil dne 3.3.2010 AnotherOne] Citovat
bubakkaja Odesláno 3. březen 2010 Autor Odesláno 3. březen 2010 Ne ale dam si stranku pf ktere mam v zalozkach a nahore vpravo je prihlasit kliknu na to je tam muj nick i heslo dam prihlasit a nic ,pod tim je jeste byt skryty a bezpecne prihlaseni - kdyz to odfajfkuju a dam prihlasit tak se mi to prihlasi. Citovat
AnotherOne Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 Aha Musíš obidva nechať nezaškrtnuté. Ten výmaz cookies robí to bezpečné prihlásenie. Citovat
bubakkaja Odesláno 3. březen 2010 Autor Odesláno 3. březen 2010 Jenomze kdyz to neodfajfkuju tak se neprihlasim.Stve mne to ale treba v praci to nedela.Taky xp. Citovat
AnotherOne Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 Tak to bude nejaký problém s firefoxom. Robí to aj IE? Citovat
bubakkaja Odesláno 3. březen 2010 Autor Odesláno 3. březen 2010 to nevim ale mozillu mam i na notasu - tam mam vistu a v praci taky mozilla - xp Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.