bl@cker Odesláno 6. duben 2010 Odesláno 6. duben 2010 vetsinou kdyz se kupujou tak se zadava myslim rok auta, a motorizace a podle toho koupis presne pruziny na dany typ co mas. podle me asi tohly jestli se nemylim http://www.tuning-no1.cz/zbozi/10697-sada-sportovnich-pruzin-weitec-pro-vuz-peugeot-307-3-hatchback-motorizace-1-6-di-2-0-di Citovat
MHS Odesláno 6. duben 2010 Autor Odesláno 6. duben 2010 snad mas pravdu no ja jen abych nekoupil pruziny a nesedeli mi treba bych pak musel koupit i tlumice weitec.no stimhle zkusenosti nemam prave este sem nesnizoval pruzinama Citovat
čakom Odesláno 6. duben 2010 Odesláno 6. duben 2010 pružiny maji stejne končeni na obou stranach jak origo. Citovat
bl@cker Odesláno 7. duben 2010 Odesláno 7. duben 2010 az to tam budes mit pochlub se a posli foto Citovat
omegascream Odesláno 7. duben 2010 Odesláno 7. duben 2010 a koľko máš na aute najazdené? Tlmiče sa už niekedy menili? Vieš ono ak už tam máš dosť nabehané na pôvodných tlmičoch, je možné, že minimálne zadné ti o chvíľu odídu tak či tak. Ale to samozrejme nie je pravidlo Čiže daj pružiny a jazdi a ktoré tlmiče zrovna odídu, tie nahradíš skrátenými Citovat
Neophyte Odesláno 7. duben 2010 Odesláno 7. duben 2010 Původně zaslal: bl@cker az to tam budes mit pochlub se a posli foto JJ a pokud možno foto před a po úpravě Citovat
xxxrastrxxx Odesláno 8. duben 2010 Odesláno 8. duben 2010 http://img03.allegroimg.pl/photos/oryginal/980/05/40/980054011 Ja jsem pořidil tyto pružiny H&R -40 a potřeboval bych info jestli je stači pouze vymenit za origo pružiny nebo k nim musi bejt ješte nejake přislušenstvi mam v planu je nasadit na origo tlumiče ktery sou před pul rokem novy ma nekdo nejake zkušenosti s temihle pružinami na origo tlumičích? Citovat
Guest zakhary Odesláno 2. červenec 2010 Odesláno 2. červenec 2010 pánové jen malé odreagování jak se to dá také vyřešit Co vy na to? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.