Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 4 týdny později...
Odesláno

Pokud nemáš sportovní verzi moc bych snížení nedoporučoval.. Jelikož snížíš podvozek budeš muset dát i nízkoprofilové pneu nebo max jen 16ctky .. to raději nechám vysoko s tvrdými tlumiči a většíma kolama :)

Odesláno

proč by musel davat nizkoprofilový pneu a 16\"?:myslim

určitě bych šel do weitecu. ma je tu spousta lidi a nikdo si zatim nestežoval. co maš hatchback nebo sw? a chceš komplet podvozek nebo jen pružiny?

[upravil dne 30.3.2010 čakom]

Odesláno

Přesně tak,kluci u nás dávají na BMW tlumiče Bilstein (nevím jestli to píšu správně) a pružiny Weitec a spokojenost maximální.Jinak 3cm nic nezkazí,stejně je v sérii díra mezi kolem a blatníkem že tam vrazíš pomalu i celou hlavu;)

Odesláno

JJ taky bych to uvítal,mezi blatníkem a kolem je fakt velká mezera,ale na druhou stranu zas přední značku mám 10cm od země!!Už jsem s tím zažil problém,třeba do servisu jsem nemohl zajet,měli tam moc strmí nájezd...srdce říká sniž,ale mozek opovaž se :bacha

Odesláno
Původně zaslal: čakom

Původně zaslal: Linkisek

A co zvětšit poloměr kola :roker ?!

bude ti vic kecat tachač a bude to vypadat blbě

Samozřejmě, ale pokud má zůstat podvozek tak jak je, jak jinak vyplnit tu mezeru mezi kolem a blatníkem :myslim ?! Osobně bych taky nehonil 3 cm na poloměru kola jen proto aby podběhy byly plnější :bojim , ale fantazii se meze nekladou :super ...

Odesláno

taky musis počítat s tim že se ti to auto o 3 cm zvedne.

aby si kola zvetšil o 3 cm musel by si použit pneu 195/80 :D

Což o mně, hlavně aby s tím počítal MHS :D .

Ano pakliže by byly na autě 15\", ale protože jsou 16\" musel by jít minimálně do 205/70 :D ... Ale třeba 235/45 R19\" taky nemusí vypadat špatně :roker ...

Odesláno
Původně zaslal: Linkisek

taky musis počítat s tim že se ti to auto o 3 cm zvedne.

aby si kola zvetšil o 3 cm musel by si použit pneu 195/80 :D

Což o mně, hlavně aby s tím počítal MHS :D .

Ano pakliže by byly na autě 15\", ale protože jsou 16\" musel by jít minimálně do 205/70 :D ... Ale třeba 235/45 R19\" taky nemusí vypadat špatně :roker ...

zdravim nechci odporovat ale tohle je pekna hloupost. Zkus si nekdy nasadit 19\" s profilem 45 a pak si posad dozadu 3 osoby a sjed si mensi houpak :nevim podvozek nemuze zustat seriovy tam je potreba pridat na tuhosti a nebo tam dat kola s hodne velkym ET a to bude vypadat hodne blbe.Verte uz sem se neco navymenoval kol a to mam sport od vyroby. Jinak snizeni o 3cm je naprosto vporadku. A klidne na to hod 17\" kola s profilem 45 a bude to ready :super

[upravil dne 5/4/10 bl@cker]

Odesláno

a co se tyce toho profilu. Kdekoliv kam si zajedes do pneuservisu ti reknu ze se ma zanechavat stejny prumer kol. Tudiz 16\" s profilem 70? lol lidi jen doufam v to ze to berete jako srandu a ze to nemyslite vazne :aut

Odesláno

ja tam mel uz jak sem to koupil plechy s 16tkama s gumama 205/55 a to same mam zapsany i v tp dale tam mam i zapsane 17tky s prof 205/50.nechtel sem kupovat 17 kvuli tem gumam jsou skoro nove tak sem bral 16tky alu.tak proto to chci snizit o3 az 4 cmm dolu uz i napohled to auto je vyssi nez treba otcuv fiat nebo bratova octavka stim snizeniim bych tu mezeru aspon zmensil coz mi v podstate jde.

Odesláno

muzes mit snizeni klidne o 6cm a mit 18\" kola tam jde o tuhost podvozku, ale pocitej s tim ze to bude tvrdy a uz jen tak nekde neprojedes. jinak vetsi kola se daji samozrejme dopsat do TP.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...