PEUGEOTIK307 Odesláno 3. březen 2010 Autor Odesláno 3. březen 2010 Skúsil som ešte jednu vec. Odpojil som na cca1,5 hod. baterku, ale výsledok žiadny. Ráno reklamujem zásah do BSI. Citovat
AnotherOne Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 Vyzerá to tam takto asi nebude ľahké sa tam dostať. [upravil dne 3.3.2010 AnotherOne] Citovat
PEUGEOTIK307 Odesláno 3. březen 2010 Autor Odesláno 3. březen 2010 MF4 ukazuje mimo poistky do plastu. Nechápem. Lebo veď poistky sú na vrchu aj s konektormi. Citovat
PEUGEOTIK307 Odesláno 3. březen 2010 Autor Odesláno 3. březen 2010 Ako sa k nej dostanem? Čo by mi nefungovalo, keby bol prepálená? Ja viem dnes som otravný. Citovat
AnotherOne Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 Zadná hmlovka, centrál, zadný stierač. Citovat
PEUGEOTIK307 Odesláno 4. březen 2010 Autor Odesláno 4. březen 2010 Práve som sa vrátil z Peugeotu. Ide ma jebnúť. Prišiel som tam na dohodnutú hodinu a nikde nikoho. Že ani v systéme som neni objednaný. Nakoniec po trošku humbuku zavolali späť do práce technika (chudáčisko musel sa vrátiť). Ževraj ten zásah ohľadom tempomatu to nemohol spôsobiť. Napichol mi BSI na PC. Zistil, že tlačidlo na palubovke vysiela signál do prístrojovej dosky, ale tá ho ževraj neprenesie do BSI. Manuálne sa dá relé zopnúť cez PC, keď ho zopol cez prístrojovku. Tak neviem čo si mám o tom myslieť??? Myslel som si, že keď sa robí zásah do BSI urobí sa yáloha systému? Oni to nespravili. Tak som sa spýtal asi na krajnú možnosť: Nahrať Originálne továrenské nadstavenie BSI. Že je to možné, ale treba na to viac času, obidva kľúče a kartu s kódom. A výsledok neistý. Čo si o tom myslíte a čo mi poradíte Peugeoťáci??? [upravil dne 4.3.2010 PEUGEOTIK307] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.