Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tyhle Falkeny Ziex ZE 912 nejsou špatný a za pěkný peníze. Mám s nima zkušenost v rozměru 195/50/15.

Sou dobrý i na mokru, jen mají už z výroby takovej nižší vzorek, mi přišlo... Ale sedí slušně (samo vzhledem k cenové kategorii ;-))

Odesláno

Já sem teďka v 16\" sáhnul po Hankook Ventus Prime a nemůžu na ně říct špatného slova. Na suchu i na mokru drží, mam na nich odježděnou sezonu (kolem 8000km) a myslim že ještě min. 2 sezonky vydržej ;)

48fc7bf036440.jpg

Odesláno

Ty Falken Ziex ZE-912 jsou super gumy, kamaradi je jezdej na astre a mazde 323 a sou bomba, krasne drzej a moc se nesjizdej...ja pujdu asi do nic...kamaradova astra s pruzinama weitec a temahle gumama sedela jak pribyta, ani sem tomu nechtel verit...:D...takže tak

P.S. : budu kupovat taky gumy 195/45 R15, takže jestli najdeš nějaký dobrý za dobrou cenu tak dej prosím vědět...já ještě čekám než nám přijde na obchod novej katalog :-(

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Ahojka pánové! :)

Opět vytahuju téma GUMY.... mohli byste mi pomoct s výběrem v rozměru 185/55/R14? Nějak nemůžu najít žádný kloudný za rozumnou cenu... : myslim

Díky... :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...