vranilinek Odesláno 2. březen 2010 Odesláno 2. březen 2010 Ahoj všici. Sháním třmeny na Mi16. My jsou zatuhlý a neodbržďujou. Nevíte někdo kdo by je měl? A ještě jsem se chtěl zeptat, jestli jsou ty třmeny na Mi16 stejný třeba s dieselama, nebo SRičkem? Vím že jsou to Girlingy pro chlazeny kotouče. Díky moc;) Citovat
Peca24 Odesláno 2. březen 2010 Odesláno 2. březen 2010 ja mam treba tyhle stejny kotouce i trmeny na TD a urcite je to na vice autem i na 306 zx atd ale ja byt tebou tak koupim opravnou sadu trmeny rozdelam vycistim slozim a mas klid takhle koupis nejaka stare a kdo vi v jakem stavu Citovat
Dundee Odesláno 2. březen 2010 Odesláno 2. březen 2010 Kromě 1.6i a 1.9D mají všechny ostatní verze chlazený kotouče 266 mm. Pak už jenom T16 má 283 mm kotouče a jiný brzdiče. Máš zatuhlý čepy nebo válečky? Není nic jednoduššího než třmeny rozebrat, přebrousnout, očistit, namazat a přegumičkovat. Jeden třmen zabere cca půl hodiny i s pauzou na cigáro a sada gumiček na jeden třmen stojí do tří stovek. Je to lepší, než kupovat jiný starý třmeny a za půl roku si drbat hlavu, že jsou taky zatuhlý. Citovat
Kajo Odesláno 2. březen 2010 Odesláno 2. březen 2010 Původně zaslal: Dundee Kromě 1.6i a 1.9D mají všechny ostatní verze chlazený kotouče 266 mm. Pak už jenom T16 má 283 mm kotouče a jiný brzdiče. Máš zatuhlý čepy nebo válečky? Není nic jednoduššího než třmeny rozebrat, přebrousnout, očistit, namazat a přegumičkovat. Jeden třmen zabere cca půl hodiny i s pauzou na cigáro a sada gumiček na jeden třmen stojí do tří stovek. Je to lepší, než kupovat jiný starý třmeny a za půl roku si drbat hlavu, že jsou taky zatuhlý. tak tak! inak sa cudujem ze Mi16 ma len 266 kotuce Citovat
Dundee Odesláno 2. březen 2010 Odesláno 2. březen 2010 Původně zaslal: Kajo tak tak! inak sa cudujem ze Mi16 ma len 266 kotuce Ono to brzdí docela bobře, u 405 je spíš problém, když blbě fungujou zadní brzdy, to pak ani předek nebrzdí. Citovat
Brojta Odesláno 2. březen 2010 Odesláno 2. březen 2010 Mám přední třmeny Girling ze SRIčka na prodej, 250Kč/kus.....jestli máš zájem.... Citovat
Capy Odesláno 2. březen 2010 Odesláno 2. březen 2010 taky bych doporučil repas. pokud si netroufneš dej to do servisu nic na tom není a myslim že to udělají rádi. Jistejší cesta než kupovat jiné taky zatuhlé. A jinak bacha mi16 měla snad větší průměr pístku ve třmenu než ostatní verze takže z jiného auta by ti mohl účinek zeslábnout Citovat
Dundee Odesláno 2. březen 2010 Odesláno 2. březen 2010 Původně zaslal: Capy A jinak bacha mi16 měla snad větší průměr pístku ve třmenu než ostatní verze takže z jiného auta by ti mohl účinek zeslábnout Kdepak, pístek je pořád stejnej (tušim 48 mm, ale jistej si nejsem). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.