Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

neznáte někdo tuto 406??

Recommended Posts

Guest Martas.406
Odesláno

Koukám česká značka docela rád bych viděl více foto pokud je majitel nekde mezi námi

A přidávám jeste jednu je to focene v Berouně z auta ale taky moc hezka práce kdyby majitel byl tez mezi nami mel bych na nej par otazek

[upravil dne 1/3/10 Martas.406]

[upravil dne 1/3/10 Martas.406]

Odesláno

Myslím, že je to přestavba na V6 - zepředu facelift - snad z 1,8 předface... Na klubu ten člověk určitě byl, kupoval jsem od něj budíky. Nejsem si jist, jestli je to opravdu to auto, je to cca 4 roky, co jsem od něj ty budíky kupoval, ale myslím, že je to ono.

Guest Martas.406
Odesláno
Původně zaslal: čakom

Martas.406: jestli ti jde o ten naraznik ták ho tu nekdo prodava pokud ho už neprodal

A nevis kdo? nemuzu nic najit

Guest Martas.406
Odesláno

dik moc cakome....pohrat si s nim neni problem ale ted mi zas zere myslenka co asi na to nasi \'\'ochranci pomahat a chranit\'\' uvidim no do klatov to mam 40 km tak kdyz by ho jeste mel tak bych ho vyzkousel a pak by se dal videlo jo a ty kdyz koupis ty 18\'\' co zamyslis se stavajicima kolama?

Odesláno

pokud by si ho tam chtěl dat tak to chce pak dodělat i zbytek auta jako prahy zadni naraznik zahladit lišty ze dveří a zadniho narazniku. aby to trochu vypadalo.

to už jsi nekolikatej kdo se na to pta :D zatim jsem nenarazil na pekny 18\" ale pokud by se neco našlo za peknou cenu tak 17\" zustanou minimalne sezonu doma a pak bych se rozhodl který prodám. nebo bych je nechal na druhou 406 co mame boma. ale ted po zime je to hrozny i na tech 17\" ani nechci vedet jak by to bylo tvrdy na 18\" :D

Guest Martas.406
Odesláno

Jel si nekdy na starym konskym kocaru co mel dreveny kola? dalo by se to prirovnat:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...