benny264 Odesláno 1. březen 2010 Odesláno 1. březen 2010 Dnes rano pri rozjazde mi niečo začalo klepat na mojej 407. Zda sa že to je len pri 1. a 2. stupni, pri rozjadze. Ide to akokeby spred spolujazdca len pri malých rýchlostiach. V čom môže byt problem? napadaju ma len silentbloky, ale neviem, toto auto nemam ešte ani mesiac. Je to 1.6, r.v. 2006, 150 000km Budem vdačny za každú radu ako identifikovať problem. Citovat
AnotherOne Odesláno 1. březen 2010 Odesláno 1. březen 2010 Mohol by to byť homokinetický kĺb. Citovat
pastorek Odesláno 1. březen 2010 Odesláno 1. březen 2010 Nerobí to hlavne pri vytočených kolesách? Ak áno tak to bude zrejme vonkajší kĺb poloosi. Citovat
benny264 Odesláno 2. březen 2010 Autor Odesláno 2. březen 2010 No ani nie, deje sa to aj pri vyrovnaných kolesách, hlavne ked je motor pod otáčkami, nad 2000 to prestane. Čo je homokinetický kĺb? [upravil dne 2/3/10 benny264] Citovat
AnotherOne Odesláno 2. březen 2010 Odesláno 2. březen 2010 To je práve ten kĺb poloosi. To klepanie je závislé od rýchlosti alebo otáčok motora? Robí to aj keď nemáš zaradenú rýchlosť, len pri malej rýchlosti auta? Citovat
stanchez Odesláno 2. březen 2010 Odesláno 2. březen 2010 nejde to klepanie nahodou z motoroveho priestoru? Ked je motor studeny tak pri rozjazde mi to klepalo tiez,treba len po nastartovani nechat pobezat motor dve tri minuty...potom sa ti uz pohne hladko,bez klepania...aspon v mojom priapde to bolo tak. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.