Fr3sh Odesláno 28. únor 2010 Odesláno 28. únor 2010 Nevite jestli jsou pridavny dalkovy v narazniku rozebrat? chcel bych je zevnitr vycistit..popripade vylestit kdyby to nejak slo... Citovat
jakub106GTI Odesláno 28. únor 2010 Odesláno 28. únor 2010 jasně jde to v pohodě rozdělat je to nacvaknutý vyleštit to nejde jedno jsem čistil víc a ta lesklá vrstva jde dolů poměrně lehce Citovat
J.R. Odesláno 4. březen 2010 Odesláno 4. březen 2010 Taky jsem je hned rozmontoval, když jsem úplně náhodou sehnal 2 na vrakáči... Svítí to v noci pekelně :-) ale čistit oprvdu moc nemá cenu, navíc jsou dobře utěsněné, takže i když se válely bůh ví kde, byly vevnitř jako nové, špína byla spíše z vnějšku jak sou odřené od kamínků a stím nejde bohužel nic dělat ;-) Citovat
Rick-MX Odesláno 5. březen 2010 Odesláno 5. březen 2010 Já si do nich chci dávat angel kroužky, myslíte že bude lepší je přichytit na sklo nebo na parabolu ??? Citovat
luky106rolandgaros Odesláno 5. březen 2010 Odesláno 5. březen 2010 taky tet budu tvořit přídavný bodovky konečně se na dílně opravovali zas nějaký bouračly na předek nans větla tak jsem toho využil a vyndal čočky z volva FH12:-D na H7 žárovku tak je musím nějak nainstalovat snad to bude švítit:-D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.