Outstrike Odesláno 1. květen 2011 Autor Odesláno 1. květen 2011 Tyhle jsou ze 3 dvéřka , ještě sedačky musim usadit z vnější strany. Ty máš taky tyhle? Tak to potom máme nádherný sedačky Citovat
thoy_GTi 6 Odesláno 1. květen 2011 Odesláno 1. květen 2011 Cau, tak se sedackama jeste porad valcis, joo:aut Hlavne at to brzo vyresis:super Citovat
Outstrike Odesláno 1. květen 2011 Autor Odesláno 1. květen 2011 Už mám jeden tip jak je připevnit, teď jen proměřuju a maluju, jestli to bude vzhledově OK a originální Citovat
oni Odesláno 1. květen 2011 Odesláno 1. květen 2011 jj mam je taky, akorat z noveho modelu,tak mam trochu jine vedeni,ale to je strasne mala zmena, ze neni skoro videt.. Citovat
Andreww Odesláno 1. květen 2011 Odesláno 1. květen 2011 Ale to boční vedení sedaček se starého modelu je naprosto luxusní Ta polokůže, co mám teď, už tak dokonalá není Citovat
silvar Odesláno 1. květen 2011 Odesláno 1. květen 2011 to je stejny typ sedacek jake mam i ja,a musim rict ze jsou to paradni sedacky na posezenicko....uzasne Citovat
Outstrike Odesláno 1. květen 2011 Autor Odesláno 1. květen 2011 Hele peugeoťáci , beru, že jsme unešeni ze sedaček, ale že by někdo poradil, jestli old tapecy nebo new to ne. . Citovat
Andreww Odesláno 1. květen 2011 Odesláno 1. květen 2011 Za mě rozhodně new Mají víc po ruce ovládání oken a jsou tak celkově hezčí Citovat
Stifler Odesláno 2. květen 2011 Odesláno 2. květen 2011 Souhlasím s Andrewwem - jedině new model. Doufám, že i Oni se k názoru přidá - ten je měnil z old na new model, takže má odzkoušeno oboje. Citovat
oni Odesláno 2. květen 2011 Odesláno 2. květen 2011 jj rozhodne dej tapeci z noveho modelu. menil jsem to a v celku je to pro me i uzivatelsky prijemnejsi, jedine co jsem nemohl dlouho skousnout, bylo,ze novy tapeci maj hodne plastu na sobe, skoro pulku,kdezto stary jsou celokozeny. ale jinak urcite novy tapeci. Citovat
Outstrike Odesláno 3. květen 2011 Autor Odesláno 3. květen 2011 Já měl taky old tapecy, jelikož mám r.v. 95. Přesedlal jsem na new tapecíry a jak říká oni, toho plastu je tam nějak moc , ale co se týče praktičnosti jsou lepší. Ok jdou do kůže . Díky za názory:roker Citovat
Outstrike Odesláno 4. květen 2011 Autor Odesláno 4. květen 2011 Dnes jsem se vrhl konečně na sedačky. Začal jsem u zadních. 3 dveř. a 5 dveř. mají samozřejmě jiný mechanismus opěráků že . Vysvlékl jsem opěráky na kostru a to samé jsem udělal se starými, které jsem měl kdysi v autě. Na nových opěrácích jsou opěrky hlavy. Ty byly odříznuty a přivařeny na starou kostru opěráků. No a následovalo oblékání opěráků a osazení zpět do auta. Jediné co chybí dodělat, je to, že v opěrácích zůstaly díry po plastovém uchycení a otvírání. Ještě že jdu příští týden k čalouníkovi . Citovat
Guest Holmes Odesláno 6. květen 2011 Odesláno 6. květen 2011 Outstrike: koukám že máš kola cyclony jaký tam máš šrouby,... já mám cyclony vyhlídnutý ale nemá k nim šrouby tak jestli nevíš rozměry a velikost šroubu teda ještě jestli je kuželovitej nebo s rovnou dosedací plochou. předem díky Citovat
Outstrike Odesláno 7. květen 2011 Autor Odesláno 7. květen 2011 Ahoj, rozměry ti z hlavy neřeknu, ale mají rovnou dosedací plochu. Něco o nich je tady a na Cyclony by měl být ten v pravo Citovat
Guest Holmes Odesláno 7. květen 2011 Odesláno 7. květen 2011 díky...tak ted jen sehnat....:-) což bude problém....:-D Citovat
martin21.11 Odesláno 12. květen 2011 Odesláno 12. květen 2011 zdravím hele shánim někoho kdy by mi přelakoval celý auto u koho jsi to dělal ty za kolik tě to vyšlo? Citovat
Outstrike Odesláno 13. květen 2011 Autor Odesláno 13. květen 2011 Děláno a známého v lakovně, cena 18.000,- Kč. je to cena + práce. Barva mi stála kolem 7500,- Kč. Original Ferrari. Citovat
Outstrike Odesláno 14. květen 2011 Autor Odesláno 14. květen 2011 Kdo má na prodej tyč co je pod nádrží a rošt na rezervu tak SZ. Dnes jsem opět zaplakal, vytržený lanovod ruční brzdy a vyhlá tyč. Jenže ta už to má za pár. Kdo má tak SZ. Sehnáno [upravil dne 29/1/12 10:54 od Outstrike] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.