Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Souhlasím s Andrewwem - jedině new model. :super Doufám, že i Oni se k názoru přidá - ten je měnil z old na new model, takže má odzkoušeno oboje. ;)

Odesláno

jj rozhodne dej tapeci z noveho modelu. menil jsem to a v celku je to pro me i uzivatelsky prijemnejsi, jedine co jsem nemohl dlouho skousnout, bylo,ze novy tapeci maj hodne plastu na sobe, skoro pulku,kdezto stary jsou celokozeny. ale jinak urcite novy tapeci.

Odesláno

Já měl taky old tapecy, jelikož mám r.v. 95. Přesedlal jsem na new tapecíry a jak říká oni, toho plastu je tam nějak moc :(, ale co se týče praktičnosti jsou lepší. Ok jdou do kůže :D. Díky za názory:roker

Odesláno

Dnes jsem se vrhl konečně na sedačky. Začal jsem u zadních. 3 dveř. a 5 dveř. mají samozřejmě jiný mechanismus opěráků že :(. Vysvlékl jsem opěráky na kostru a to samé jsem udělal se starými, které jsem měl kdysi v autě. Na nových opěrácích jsou opěrky hlavy. Ty byly odříznuty a přivařeny na starou kostru opěráků. No a následovalo oblékání opěráků a osazení zpět do auta. Jediné co chybí dodělat, je to, že v opěrácích zůstaly díry po plastovém uchycení a otvírání. Ještě že jdu příští týden k čalouníkovi :D.

Odesláno

Outstrike: koukám že máš kola cyclony jaký tam máš šrouby,... já mám cyclony vyhlídnutý ale nemá k nim šrouby tak jestli nevíš rozměry a velikost šroubu teda ještě jestli je kuželovitej nebo s rovnou dosedací plochou. předem díky

Odesláno

Kdo má na prodej tyč co je pod nádrží a rošt na rezervu tak SZ. Dnes jsem opět zaplakal, vytržený lanovod ruční brzdy a vyhlá tyč. Jenže ta už to má za pár. Kdo má tak SZ. Sehnáno

post-18609-14109617303153_thumb.jpg

[upravil dne 29/1/12 10:54 od Outstrike]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...