BiFF Odesláno 1. duben 2010 Autor Odesláno 1. duben 2010 Tak jsem dneska po delsi dobe projel S16 a je to vsechno good , nic neklepe proste parada Citovat
BiFF Odesláno 8. duben 2010 Autor Odesláno 8. duben 2010 Tak konecne davam foto S16 komplet hotove Citovat
Fr3sh Odesláno 8. duben 2010 Odesláno 8. duben 2010 parada!!! koukam ze ja uz taky budu muset neco udelat s prednima brzdama Citovat
tom406 Odesláno 8. duben 2010 Odesláno 8. duben 2010 Původně zaslal: Fr3sh parada!!! koukam ze ja uz taky budu muset neco udelat s prednima brzdama právě jsem mu to psal- super kombinace jak velikosti tak barvy brzd k té černé Citovat
Bohouš Odesláno 9. duben 2010 Odesláno 9. duben 2010 BiFF - není ta nákupní taška svižnější než téčko ???? Jinak paráda, jen si barevně slaď ty zadní brzdiče s předníma Citovat
vinorak Odesláno 9. duben 2010 Odesláno 9. duben 2010 vypadá to opravdu moooc pěkně nepřemýšlel si o tom, že když si dal tyhle mega brzdy do předu, že ti přestane prakticky brzdit zadek ? http://forum.205gtidrivers.com/index.php?showtopic=36116 ale stejně už schánim bremba Citovat
tom406 Odesláno 9. duben 2010 Odesláno 9. duben 2010 Původně zaslal: vinorak vypadá to opravdu moooc pěkně nepřemýšlel si o tom, že když si dal tyhle mega brzdy do předu, že ti přestane prakticky brzdit zadek ? http://forum.205gtidrivers.com/index.php?showtopic=36116 ale stejně už schánim bremba jak přestane- bude pořád brzdit stejně jen míň v poměru s předními ale to v pohodě seřídíš regulátorem za pár kaček a ručně si to nastavíš Citovat
vinorak Odesláno 9. duben 2010 Odesláno 9. duben 2010 to jo, ale i prý s vyhozenym regulátorem dozadu to je někdy málo a předělávat brzdovej válec na profi dvojitej s regulací už je trochu náročnější PS: nevíš o nějakejch brembo brzdičích na prodej Citovat
BiFF Odesláno 10. duben 2010 Autor Odesláno 10. duben 2010 Bohous: zadek je stejne barvy jako predek , akorad na fotce to vypada trochu tmaveji !! S tim zadkem me to zatim vubec netrapi protoze s16 a Vtskam se hodne casto blokoval zadek tak ted by to melo byt lepsi !! Citovat
Bielda Odesláno 18. duben 2010 Odesláno 18. duben 2010 Moc pěkná S16. Takhle ji vystavovat u baráku, paráda! Mám pocit, že podobnou jsem viděl jezdit po Havířově Citovat
BiFF Odesláno 2. květen 2010 Autor Odesláno 2. květen 2010 Tak jsem pres vikend nezahalel a udelal jsem konecne zvlast vodni okruhz pro chlazeni IC tak vam zitra dodam nejake fotecky a taky uz dodelavam nasavani k turbu s filtrem PIPERCROSS;) Citovat
Brian Odesláno 2. květen 2010 Odesláno 2. květen 2010 tak to sem urco hod fotecky i toho filtru to me zajima taky bych chtel jit do teto znacky tak kdyztak pak i napis jak si snim spokojen:super Citovat
Brian Odesláno 2. květen 2010 Odesláno 2. květen 2010 nadherna S16:potlesk to musi byt super svezeni Citovat
BiFF Odesláno 3. květen 2010 Autor Odesláno 3. květen 2010 otevrena kapota Jeste to neni uplne dodelane , musim dokoupit jeste cidlo do toho chladice jelikoz jsem myslel ze ho jenom zazatkuju , ale je tam nejaky cipaty zavit tak jsem tam zatim hodil obic zatku na vodu cervenou ( na odzkouseni staci) a pak se tam hodi cidlo! dale se musi jeste uchytit nadobka na vodu! [upravil dne 3/5/10 BiFF] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.