Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

BiFFova T16 ( 350 - 450 HP )

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: Fr3sh

parada!!! koukam ze ja uz taky budu muset neco udelat s prednima brzdama :):super

právě jsem mu to psal- super kombinace jak velikosti tak barvy brzd k té černé

Odesláno
Původně zaslal: vinorak

vypadá to opravdu moooc pěkně :super nepřemýšlel si o tom, že když si dal tyhle mega brzdy do předu, že ti přestane prakticky brzdit zadek ?

http://forum.205gtidrivers.com/index.php?showtopic=36116

ale stejně už schánim bremba :D

jak přestane- bude pořád brzdit stejně jen míň v poměru s předními ale to v pohodě seřídíš regulátorem za pár kaček a ručně si to nastavíš

Odesláno

to jo, ale i prý s vyhozenym regulátorem dozadu to je někdy málo a předělávat brzdovej válec na profi dvojitej s regulací už je trochu náročnější :myslim PS: nevíš o nějakejch brembo brzdičích na prodej :mrk

Odesláno

Bohous: zadek je stejne barvy jako predek , akorad na fotce to vypada trochu tmaveji !!

S tim zadkem me to zatim vubec netrapi protoze s16 a Vtskam se hodne casto blokoval zadek tak ted by to melo byt lepsi !!

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak jsem pres vikend nezahalel a udelal jsem konecne zvlast vodni okruhz pro chlazeni IC tak vam zitra dodam nejake fotecky a taky uz dodelavam nasavani k turbu s filtrem PIPERCROSS;)

Odesláno

otevrena kapota

Jeste to neni uplne dodelane , musim dokoupit jeste cidlo do toho chladice jelikoz jsem myslel ze ho jenom zazatkuju , ale je tam nejaky cipaty zavit tak jsem tam zatim hodil obic zatku na vodu cervenou ( na odzkouseni staci) a pak se tam hodi cidlo!

dale se musi jeste uchytit nadobka na vodu!

[upravil dne 3/5/10 BiFF]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...